Romantični pobeg na Koblo! - 50 % na prisrčno-izvirni paket na Kobli za 2 osebi (skupno cca 3 h): alpski jacuzzi za 2 (namakanje v 36-40 C vročem zunanjem jacuzziju) + sankanje ali kolesarjenje za dva + kuhano vino (2x 2 dcl) + kopanje v snegu!

Plačajte 29 € za zimsko ali spomladansko pravljično sproščanje v prečudoviti naravi, v vrednosti 58 €

29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
58,00 €
-50%
Prihranek:
29,00 €
 
 

Izkoristite sveže urice v alpskem okolju!

Preživite uživaške zimske in spomladanske dni v krasni Bohinjski Bistrici, pri apartmajih Tubej v Bohinju v dvoje! Zadihajte gorski zrak in se ogrejte v alpskem jacuzziju na prostem in doživite toplo izkušnjo v svežini Gorenjske. Prebudite otroka v sebi in se spustite s sanmi ali pa se udeležite kolesarjenja, izkoristite dodatne ugodnosti prenočite v Apartmajih Tubej, smučajte na Voglu ali pa zaplavajte v Vodnem parku Bohinj - v apartmajih Tubej so za vas pripravili prijazne popuste. Izkusite prave alpske počitnice ;)

Bogata oprema in v alpskem stilu opremljeni apartmaji TUBEJ**** na Kobli na kmetiji pr TUBEJ, so na odlični lokaciji v Bohinju, na smučišču Kobla, 100 m od gostišča Janez, s pogledom na Triglav in Bohinjsko kotlino na višini 720m. Apartmaji so primerni za goste, ki si želijo miru, počitka v naravi, ljubitelje svežega zraka, smučanja, kolesarjenja, ribištva, planinarjenja in EKO turizma. Aktivni turisti si lahko sposodijo kolesarsko opremo, smučarsko opremo, sanke. Pri nas lahko izbirate: pripravite kosilo ali zajterk v apartmajih,  ali pa vam mi postrežemo domačo bohinjsko hrano v na novo odprtem družabnem prostoru TUBEJ - samo za goste apartmajev TUBEJ ali si na terasi pripravite jedi iz žara. 
Tekaške proge 6km in sankanje poleg  hiše, do smučišča se prismučaš in obratno. 
Odlično opremljeni apartmaji v Bohinju, dostopni z avtomobilom in direktno na smučišču Kobla.
Odlično izhodišče za planinarjenje in pohodništvo Črna prst, Orožnova koča, Bohinjske planine, Soriška planina, Vogel, Triglavski narodni park.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!