Odvadite se kajenja! – 57 % na prstan za odvajanje od kajenja "Stop smoking", v spletni trgovini cenejsi.com.

Plačajte 5,99 € in se za vedno poslovite od škodljive in potratne navade, v vrednosti 14 €.

5,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,00 €
-57%
Prihranek:
8,01 €
 
 

Kajenje je škodljivo!
Poleg najbolj poznanih škodljivih sestavin v tobaku, kot so nikotin, katran, ogljikov monoksid in cigaretni dim, je skupno poznanih 43 rakotvornih, kot tudi 4000 drugih sestavin, izmed katerih niti ena ni koristna. Tobačna industrija v cigarete dodaja še 600 kemičnih sestavin. Da bi nekvaliteten tobak dobil rumeno barvo, se dodaja žveplo (S). Za uravnavanje okusa se doda svinec (Pb), zaradi katerega se pojavlja v ustih kadilcev okus po kovini. Da bi se stabilizirala vlaga, se dodaja antifriz. Da bi se pepel držal skupaj dodajajo azbestna vlakna, za doseganje bele barve pa se dodaja Ti0. Poleg tega se le pri veliki izpostavljenosti radioaktivnem sevanju lahko vzgaja »kvaliteten« tobak. Treba je še dodati, da se pri izgorevanju papirja in tobaka tvori selenov vodik, ki je 100-krat bolj škodljiv kot cianvodikova kislina.

Vsak kadilec je že kdaj poskusil prenehati s škodljivo razvado, vendar velikokrat neuspešno. Tablete, razne kure in programi, pa vendar se je v vaši torbici še vedlo našla škatlica s cigareti. Razvada ni le zdravju škodljiva, ampak tudi finančno potratna. Kar izračunajte si, koliko bi v enem letu prihranili, če bi denar za škatlico škodljivih cigaret dali raje v hranilnik.
Poznamo tudi zgodbe, ko so dolgoletni kadilci prenehali s kajenjem … a le za kratek čas. Vonj cigaretnega dima jih je ponovno omamil in spet so začeli kaditi. S prstanom proti kajenju se vam to ne bo zgodilo.

Lastnosti prstana STOP SMOKING:
- Velikost prstana nastavljiva.
- Prstan lahko nosite največ 2 tedna.
- Po 2 tednih prstan izgubi vrednost ključne sestavine, ki vpliva na željo po cigaretah.

Prstan uporablja več kot 5 milijonov Američanov, ki so spoznali, da prstan deluje! Spoznajte ga tudi vi in se za vedno poslovite od potratne razvade. Ker je zdravje na prvem mestu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!