SUPER CENA za popolno 3-dnevno polnjenje baterij za do 4 osebe na edinstvenem otoku Prvić: 2x nočitev v apartmaju Vesna 3*, tik ob peščeni plaži in blizu centra mesta + wi-fi!

Nastanitev na lokaciji brez avtomobilov, ki je pod zaščito Ministrstva za kulturo!

Apartma otok Prvic
Apartma otok Prvic
Apartma otok Prvic
Apartma otok Prvic
40,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Otok Prvić
Ta šarmantni otok je poln skritih uval, ki ponujajo mir, sonce, morjein užitek. Je idealna destinacija za vse, ki si želite na dopustu obnoviti energijo, si napolniti baterije ter uživati na plaži v prijetnem vetriču. Tam boste našli peščene, kamnite in prodnate plaže, tako da boste lahko uživali, kot vam najbolj odgovarja! V mestu ni avtomobilov, tako da sta čistoča narave in mir, ki ga ta ponuja, popolnoma zagotovljena.

Otok leži v šibenskem področju, nedaleč stran od Vodic. Prebivalcev je relativno malo, zato boste imeli priložnost začutiti njihovo prisrčnost in pozitivno vzdušje, ko se boste sprehajali po skrivnostnih kamnitih uličicah otoka. Na otoku sta dve tipični dalmatinski ribiški naselji, Prvić Luka in Šepurine, ki sta povezani s kilometer dolgo cesto.

Obe naselji na otoku sta zaščiteni s strani Ministrstva za kulturo Republike Hrvaške kot nacionalna kulturna dediščina. Otok je znan po Faustu Vrančiću in tam je tudi njegov spominski center. Na otoku so tudi cerkvice, kavarne in restavracije, najlepše doživetje pa je sončni zahod v eni od številnih uval. Mesto privlači številne kopalce, ki iščejo preprostost narave in lepoto krajine, osamljenost in mir. Zanimivo je omeniti, da je otok iz krednih dolomitov, ne apnenčast, kot je večina drugih otokov.

Apartmaji Vesna***
Apartmaj se nahajajo v kamniti hiši v prvi vrsti od morja. Center mesta je oddaljen 10 minut hoje, prelepa peščena plaža pa je le nekaj korakov stran. Sestojijo iz 2 spalnic (ene z zakonsko posteljo in ene z 2 enojnima) ter kopalnice, kuhinje in terase, na voljo je brezžični dostop do interneta in TV.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-55%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma za spodbujanje limfne cirkulacije v centru zdravja AuroraMorpho

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Preoblikovanje telesa s strojno limfno drenažo v Magnolija beauty salonu

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!