Družinski vodnik po hribih okoli Ljubljane! - 50 % na družinski vodnik GORSKI ŠKRAT TE VABI V HRIBE: vodnik po 30 izletih v hribe okoli Ljubljane + pobarvanka + skrivnostni namig, kako motivirati otroka za hojo v hribe! Poštnina je brezplačna!

Vsebuje opise 30 izletov v hribe v okolici Ljubljane, ki so primerni za družine z otroki! Eno najlepših daril aktivnemu predšolskemu otroku, ki se s časom spremeni v spominsko knjigo! Na večini vrhov vam gostinci ponujajo tudi 10% popust na hrano ob predložitvi vodnika!

4,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
9,99 €
-50%
Prihranek:
5,00 €
 
 

Gorski Škrat te vabi v hribe!

O avtorju in ideji vodnika

Pred nekaj leti sem se z družino priselil v Ljubljano in želel vikende preživljati tudi na izletih k bližnjim planinskim kočam. Ker nisem našel ustrezne knjige, ki bi na enem mestu ponudila rešitev za moj problem, sem uporabljal različne vire, v katerih sem našel ustrezne vrhove. Z željo, da vi in vaša družina z lahkoto najdete vse tovrstne informacije na enem mestu, sem vse svoje informacije zbral in napisal vodnik.

Vodnik opisuje 30 izletov v hribe v okolici Ljubljane. Vsak opis vsebuje točno navedbo izhodišča, čas hoje, podatke o koči na vrhu in pobarvanko za isti vrh. Destinacije so razporejene od najkrajše do najdaljše, vodnik pa vsebuje tudi zemljevid lokacij, da se starši lažje odločimo, kam bomo šli z našimi otroci. Na večini vrhov vam gostinci ponujajo tudi 10% popust na hrano ob predložitvi vodnika.

Vsakemu izletu pa je dodana pobarvanka, ki prikazuje kočo in/ali cerkev na vrhu hriba. Pobarvanka je lahko velika vzpodbuda za vaše otroke, da pridejo na vrh hriba in tako ugotovijo, katere barve naj uporabijo za pobarvanko. Poleg tega je v knjigi zapisana skrivnost, s pomočjo katere boste še dodano motivirali vašega otroka za hojo v hribe.

Z leti se bo vodnik spremenil v lepo spominsko knjigo, ki bo pokazala razvoj načina risanja otroka in bo vašega otroka spominjala na prehojene vrhove.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna TUINA masaža za 2 osebi v Zen Therapy Massage Center

Izkusi celovito moč tradicionalne kitajske medicine!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!