Pridite, trenirajte in zmagajte! - 56 % na neomejeno 1-mesečno karto za eno izmed vadb za čudovito telo in dobro počutje, po izbiri: ZUMBA, POUND, FIT CAMP ali JUMPING TRENING v GetFit studiu!

Začnite novo leto s pravimi odločitvami! V GetFit studiu vam bodo pomagali do zdravega in fit telesa!

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-56%
Prihranek:
25,10 €
 
 

V GetFit studiu vemo, da so dejanja pomembnejša od besed, ter razumemo, da kar je prišlo zlahka, ne bo trajalo in kar traja, ni prišlo zlahka. Zato začnite novo leto s pravilnimi odločitvami! Vse kar morate storiti je le prvi korak in pomagali vam bomo do zdravega, fit telesa. Zabava in dobra volja je zagotovljena, to pa je najpomembnejše, a ne? ;)
V GetFit studiu boste razgibali svoje telo z Zumbo, Pound, Fit Camp in Jumping treningi. 

POUND: je zabavna kardiovaskularna vadba s kombinacijo lahko sledljivih cardio gibov, treninga za moč, ter bobnanja. S takšno kombinacijo gibov deluje celotno telo, zviša se srčni utrip do območja kurjenja maščob, ter nas na zabaven način motivira z bobnarskimi palicami s katerimi slišite napor svojega gibanja, saj je vsako gibanje izraženo z ritmom, katerega proizvedemo z bobnanjem podobnimi gibi.  

FIT Camp: je intervalni trening, ki kombinira pliometrijo, motoriko in vaje z lastno težo. FIT Camp močno izboljša mišično vzdržljivost, aerobno kapaciteto in eksplozivnost. Vadba vam bo dvignila nivo metabolizma, s čimer boste dosegli večjo porabo maščobe med treningom in še dolgo časa po njem.

ZUMBA: je dinamična in razburljiva plesna vadba ob eksotični latino-ameriški glasbi. Koreografije se menjajo med počasnimi in hitrimi ritmi, s ciljem oblikovati telo. Osredotoča se na mišične skupine zadnjice, rok, nog ter trebuha in na najpomembnejšo mišico vašega telesa - srce! Vadba je nezapleten skupek krepilnih vaj in enostavnih plesnih elementov. Ob energični glasbi ustvarja vzdušje razgretega plesišča,a obenem prinaša vidne rezultate. 

JUMPING: je dinamičen način treninga na manjših ponjavah s katerimi krepimo naše telo in pri tem ne obremenjujemo sklepov. Zato je trening primeren tudi za ljudi, ki imajo težave s sklepi, saj je vsak poskok 90% blažen. osnova treninga je kombinacija hitrih in počasnih poskokov, teka, korakov in dinamičnih šprintov, kompleksnost vaj pa zagotavlja krepitev celotnega telesa.

Pridite - trenirajte - zmagajte! Z nami vam nikoli ne bo dolgčas - prepričajte se sami.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

50-minutna solna terapija za 2 osebi v Moravskih Toplicah

Blagodejen učinek na dihalne težave, težave s kožo in alergije! Ne spreglejte vseh opcij solnih terapij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Celje, Slovenija

Frizerski paket za moške

Čas je za nov stil!

-58%
Oseb: 1
preko spleta, Slovenija

Spletni tečaj za voditelja čolna

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo!