Opustite kajenje! - 50 % na avtorski CD "Hipnoza za odvajanje kajenja" Manuele Kosi iz Društva ANIN + navodila za uporabo! Učinkovita metoda, ki resnično deluje! Naredite nekaj dobrega zase in za svoje zdravje! Postanite nekadilec samo v 60 min!

Na udoben in cenovno ugoden način, kar iz domačega naslonjača! Vaš organizem in denarnica vam bosta hvaležni! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 60-minutni tretma odvajanja od kajenja s hipnozo za 39 €!

Odvajanje od kajenja s pomocjo hipnoze, CD
Odvajanje od kajenja s pomocjo hipnoze, CD
25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Gre za zelo učinkovito metodo, ki resnično deluje!

Glavna referenca, da zadeva res deluje, je avtorica sama, saj je po 22 letih (dnevno pokajenih 30-40 cigaret), popolnoma prenehala s kajenjem. S pomočjo hipnoze se je tako osvobodila škodljive in drage razvade! Terapija je bila predstavljena tudi v oddaji Klepet ob Kavi, Ta veseli dan, na Tv Veseljak in radiu Maribor.

Hipnoza je naravna metoda, ki je primerna za vsakogar. Nima stranskih učinkov, psihičnih ali fizičnih posledic. Gre za vmesno fazo med budnim stanjem in spanjem. Ves čas hipnoze ste pri zavesti in jo lahko prekinete kadarkoli. Samo stisnete pest in rečete: "prekini."

Pred pričetkom se udobno namestite v naslonjač, v mirnem prostoru. Zaradi večjega učinka sproščanja, si čez oči lahko poveznete ruto, prižgete dišečo svečko in se sprostite. Pri poslušanju CDja se priporoča uporaba slušalk. Osredotočite se na glas, ki vas bo vodil skozi globoko meditacijo v hipnotično stanje...

Občutek po hipnoza terapiji je prijeten in osrečujoč in zdi se nam, kot da sploh nikoli nismo kadili. Normalno se lahko družimo s kadilci, pa nas ne zamika, da bi si sami prižgali cigareto. Res dober občutek. Pogoj za uspeh je edino to, da si oseba resnično želi prenehati s kajenjem

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Univerzalni organizator za pokrovke in posode

Za učinkovito organiziranje različnh kuhinjskih dodatkov!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Cyber Print Shop: izdelava 50 fotografij

Shranite čudovite spomine! Odlična ideja za darilo!

-56%

Vodoodporna podloga Mat4Beach za plažo ali kampiranje

Primerna za različne površine in za vse vremenske razmere!

Super cena
NOVO

Obnovljen 24-palčni računalniški LED monitor Lenovo ThinkVision T24v-10

Briljantna, kontrastna in očem prijazna slika na 24 palcih vidne površine!

-70%
NOVO

Prenosni likalnik za lase – Lazyhair

Prevzemite nadzor nad svojimi lasmi s prenosnim likalnikom za lase!

-75%
NOVO

Zunanja ali notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!