Pravi mobilnik na zapestju! - 59 % na pametno uro - mobilnik, z režo za micro SIM in micro SD pomnilniško kartico! Na voljo v 2 barvah: črni ALI rjavi!

Poleg vrste uporabnih funkcij, ki jih imajo druge pametne ure, ta omogoča tudi vstavljanje SIM kartice in se lahko prelevi v čisto pravi mobilnik!

Pametna ura - mobilnik
Pametna ura - mobilnik
24,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-59%
Prihranek:
35,10 €
 
 

Ura se z vašim mobilnikom poveže preko bluetootha, prav tako pa lahko vanjo vstavite micro SIM kartico in jo uporabljate kar kot mobilnik!

Pametna ura je izjemno praktična pri različnih športnih aktivnostih (tek, kolesarjenje ...), saj lahko mobilnik varno spravite v torbo (ali ga celo pustite doma!), na uri pa boste videli vsa sporočila, obvestila in klice. Prav tako je izjemno praktična med vožnjo, saj vam omogoča prostoročno telefoniranje, ne da bi roke dvignili z volana.

Pametna ura podpira medisjak formata mp3 in mp4, kar pomeni, da omogoča poslušanje glasbe in celo gledanje videa, ima pa celo integrirano kamero za fotografiranje in snemanje!
Z uro lahko sprejemate in pošiljate SMS-je in opravljate klice, nameščen ima koledar, kalkulator, pedometer in še vrsto drugih uporabnih aplikacij! Podpira mobilne operacijske sisteme Android, iOS in druge. Baterija visoke kapacitete zagotavlja dolgo avtonomijo. Omogoča prikaz treh različnih analognih ur in ene digitalne.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%
NOVO

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!