Skiopening na Avstrijskem Koroškem! 51 % popusta za 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (zajtrk, večerja) v dvoposteljni sobi + pijača dobrodošlice + uporaba wellnessa (savne, parne kopeli, whirlpool) v Hotelu Margarethenbad****! Kuponi unovčljivi do 16. 12. 2013!

Plačajte 179,34 € za namestitev, ki se nahaja na 880 m nadmorske višine in je osrednje izhodišče za 5 smučišč v regiji - ledenik Mölltaler, Grossglockner, Ankogel, Zettersfeld in Hochstein, v vrednosti 366 €!

179,34€
    Kupi kupon
Vrednost:
366,00 €
-51%
Prihranek:
186,66 €
 
 

Če želite bivati 3 noči, kliknite TUKAJ!

Doživite pravo smučarsko sezono na neskončnih kilometrih smučišč!
Hotel se nahaja na 880 m nadmorske višine in je osrednje izhodišče za 5 odličnih smučišč - ledenik Mölltaler, Grossglockner, Ankogel, Zettersfeld in Hochstein.

Lahko pa se podate tudi v Nachrodelrenne, osvetljeno sankališče, stečete na smučeh v romantično zimsko pokrajino regije Grossglockner ali pa obiščete drsališče sredi mesta! Po zimskem dnevu na snegu pa priporočamo prijetno sprostitev v wellnes centru hotela, kjer vas čakajo finska savna, rimska parna kopel in infrardeča kabina!


Wellness Margarethenbad je zrasel v zdravilišče, športno in spa hotel. Resort je pravo pribežališče za vsakogar, ki želi preživeti romantične ali aktivne počitnice ali vikend v Avstriji. Mirna lega in bližina gozda, travniki in gore s smučarskimi progami vas vabijo. Vaš oddih na tem lepem koncu bo v vsakem letnem času nepozaben in sproščujoč.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.