Znebite se krčev brez tablet! - 80 % na paket 3 obližev Menstrual Patch za lajšanje menstrualnih težav in bolečin! Poštnina je brezplačna!

Posebna metoda za učinkovito odpravljanje bolečin po naravni poti!

6,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
34,97 €
-80%
Prihranek:
27,98 €
 
 

Končno vam ni več treba trpeti bolečin ali jemati tablet v času »tistih dni«, da bi se znebili bolečih krčev. Čeprav jakost bolečine variira, pa so menstrualni krči normalen pojav pri večini žensk. Od manjših do neznosno močnih bolečin - krči lahko popolnoma spremenijo dan.

Dismenoreja ali boleči krči med menstruacijo se večinoma pojavljajo v področju trebuha in hrbta, pogosto pa jih spremlja bruhanje, glavoboli ali sprememba razpoloženja. Vzrok pojave krčev, ki prizadenejo več kot 60 % žensk, so močne kontrakcije maternice. Te kontrakcije povzročajo prostaglandini, hormoni, ki vplivajo na krčenje maternice med menstruacijo ali porodom.

Pri najmanjši bolečini večinoma posežemo po protibolečinskih tabletah. Toda kako dobra je ta rešitev?

Pri menstrualni bolečini se celo priporoča zaužiti tablete en dan prej, da bi delovale. Čeprav se zavedamo, da so tablete škodljive, ker lahko povzročijo odvisnost in uničijo želodec, se jim ne moremo odreči. Bolečina je neznosna, tablete pa so bile doslej edina dostopna učinkovita rešitev. Res je, da znajo ženske pogosto ublažiti bolečine z gretjem trebuha ali hrbta z nekim toplim predmetom. Pod vplivom toplote bi se bolečine zmanjšale, vendar bi se kmalu zopet vrnile.

Znanstveniki so zato razvili posebno metodo za učinkovito odpravljanje bolečin po naravni poti – z uporabo toplote. S kombiniranjem različnih sestavin so naredili popolno kombinacijo snovi, ki v dotiku z zrakom ustvarja in ohranja toploto. Te snovi so vkomponirali v diskretne obliže Menstrual Patch, ki jih je treba nalepiti na notranjo stran spodnjega perila. Lahko jih zalepite na sprednji ali zadnji strani, odvisno od tega, ali vas mučijo bolečine v trebuhu ali hrbtu.

Osnovne sestavine teh obližev so: prah železa, aktivno oglje, voda, sol in vermikulit. Ko odlepite zaščitno folijo z obliža, železo pride v stik z zrakom, oksidira in ustvarja toploto. Sol deluje kot katalizator in pospešuje proces ogrevanja. Aktivno oglje pomaga, da se toplota enakomerno razprši, vermikulit pa deluje kot izolator, ki zadržuje toploto.

Rezultat je hitro ogrevanje bolečega področja in ublažitev menstrualnih bolečin v le 15 minutah!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!