Osebno vedeževanje! 75 % popusta na osebno vedeževanje in svetovanje (30 min) iz fižola pri vedeževalki Jasni!

Plačajte 9,90 € za vedeževanje po meri z uveljavljeno vedeževalko, v vrednosti 40 €.

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-75%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Naj vam fižolček razkrije vašo usodo! Samo za vas ga razbere dobro znana in že leta delujoča ter zanesljiva vedeževalka Jasna!

Je način vedeževanja, ki izhaja iz Turčije. Je najbolj zanesljiv in natančen pogled v prihodnost. Jaz osebno uporabljam fižol, ki je star več kot 20 let. Je bele barve, in jih je natanko 43. Shranjen mora biti v posebno narejeni škatlici in uporablja ga lahko samo oseba, ki iz njega prerokuje! Poleg tega še potrebujemo rdeče platno, ki odganja negativno energijo in daje fižolu pozitivno energijo! Vsi, ki imajo izkušnje prerokovanja iz fižola, se vedno bolj in bolj odločajo za ta način gledanja v prihodnost! Fižol zelo natančno opisuje osebe poleg nas, kakšni so le ti, komu lahko zaupamo in koga se moramo obvarovati! Vedeževalka Jasna!

Vedeževalka in jasnovidka Jasna gleda iz fižolov in ciganskih kart. Že od rane mladosti ima to nadarjenost podedovano od stare mame in mame, namreč obe sta gledali v fižol! Nekateri jo že zelo dobro poznate tudi iz tv oddaj, saj že več let deluje na raznih Tv kanalih, vedeževala je znanim politikom, osebnostim ...

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.