Širok spekter hranil! - 50 % na BIO travo v prahu SANCT BERNHARD po izbiri: ječmenova (400 g) ALI pšenična (400 g)! Poštnina je brezplačna!

Popolnoma naravna rastlinska prehranska obogatitev!

14,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,90 €
-50%
Prihranek:
14,95 €
 
 

BIO ječmenova trava v prahu 400 g, SANCT BERNHARD
Ima podobno sestavo hranil kot zelenolistna  zelenjava, vendar ima gostoto hranil, bistveno večjo. Ječmenova trava je odličen ponudnik vitalnih rastlinskih snovi: kot so klorofil, antioksidanti, flavonoidi, beljakovine, vitamini in minerali. Lahko preprosto vmešamo v vodo, v sokove ali hrano za uživanje. Ječmenove rastline so  pridelane v skladu z ekološkimi smernicami. DE-ÖKO-001

Priporočena uporaba: raztopimo 1 žličko BIO ječmenove trave v prahu v cca 200 ml vode ali pa jo vmešajte v hrano 2-3x na dan.

BIO pšenična trava v prahu 400 g, SANCT BERNHARD
Je popolnoma naravna rastlinska prehranska obogatitev. Napitek pripravljen z BIO pšenično travo v prahu vsebuje polno moč in širok spekter hranil v tej čudoviti rastlini. Njihova BIO pšenična trava je pridobljena z nežnim sušenjem in mletjem mlade, ekološko gojene rastline pšenice. DE-ÖKO-001. V času obiranja, je vrednost hranil in njihova vsebnost v mladih listih in zelenih poganjkih še posebej visoka. Pšenično travo preprosto vmešamo v vodo, sokove, juhe ali druga živila in uživamo. 

Priporočena uporaba: raztopimo 1 žličko BIO pšenične trave v prahu 2-3x t na dan v cca 200 ml vode ali pa jo enostavno vmešamo v hrano.

Izdelek uživajte v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!