Aromaterapija obraza! 58 % popusta na 60-minutno očiščevalno nego obraza: čiščenje obraza + piling obraza in dekolteja s soljo + masaža obraza z eteričnimi olji + nanos vitaminske maske + serum in krema v Studiu Metulj!

Plačajte 16,80 € za mladostno in čvrsto kožo na obrazu, v vrednosti 40 €.

16,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-58%
Prihranek:
23,20 €
 
 

Obraz kot iz naslovnice, za decembrske zabave! Ogledalce na steni nam je pred kratkim prišepnilo, da za najlepšo nego obraza in najpopolnejši tretma, v deželi tej, posrkbijo prav v studiu Metulj. Rezultat pa: svež in zdrav obraz, zapeljivega videza - prav takega, kot ga ima Sneguljčica!
Čaka vas začetno površinsko čiščenje obraza, sledi naravni piling obraza in dekolteja z morsko soljo, nato masaža obraza aromaterapija, pri kateri uporabljajo eterična olja, ki jih pridobivajo iz aromatičnih rastlin. Izberejo jih skupaj z vami glede na vaš tip kože in problem, ki ga želite odpraviti, zato je vsaka terapija pripravljena individualno Nato nanesejo še masko, ki nahrani kožo z vitamini, rezultat pa je mladostna in čvrstejša koža. Z aromaterapijo dosežete stanje popolnega miru in harmonije in čisto za konec še serum in primerna krema, razvajali pa se boste 60 min.

Studio Metulj se nahaja v Šmarjeti pri Celju 8, v Škofji vasi. Poleg sprostitvene masaže z aromatičnimi olji vam nudijo tudi: manikuro, podaljševanje nohtov z gelom in konicami, gelish metoda, parafinske kopeli rok, otroško in moško manikuro, pedikuro Gewohl, depilacijo (vosek, sladkorna pasta Pandhy's), masaže, anticelulitne tretmaje, nego obraza, make-up, lake Essie, Lcn .... V Studiu Metulj se za vsakogar najde kaj primernega.

Negujte svoj obraz, hvaležen vam bo :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Škofja vas, Slovenija

Izmera stanja vitaminov in mineralov z aparatom BIOSCAN SWA

Posvet s strokovnjakom, razlaga rezultatov meritev in priprava načrta jemanja prehranskih dopolnil, individualno prilagojen posamezniku!

-50%
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Sprostilna masaža hrbta, vratu, dekolteja in obraza z zlatim oljem

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Frizerski paket za moške

Čas je za nov stil!