Pomladite se! - 50 % na 60-minutni lifting obraza z mikrotokom z aparatom CACI v Lepotnem studiu Nežka! Priljubljena neinvazivna metoda pomlajevanja obraza, ki daje izjemne rezultate! Primerna za vse tipe kože!

Osveži tonus kože, vrača volumen in sijaj!

Lifting obraza z aparatom CACI
Lifting obraza z aparatom CACI
25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Pomladite se!

Angleško podjetje CACI (Computer Added Cosmetology Instrument), ki je prvo odkrilo nekirurške plastične popravke obraza, je domiselno izumilo ciljne mišične stimulacije z mikrotokovnimi sondami za obraz.

Je daleč najbolj priljubljena neinvazivna metoda podprta s strani več kot 20 let medicinske raziskave. Na voljo je v več kot 6.000 salonih in klinikah po svetu, v vodilnih svetovnih hotelih in zdraviliščih, kar govori o velikem povpraševanju in dobrih rezultatih same metode. Po njej posegajo velike svetovne zvezd kot so Madonna, Jennifer Lopez in Linda Evangelista, preden se pojavijo na rdeči preprogi. Uporablja se tudi kot preventiva v boju z gubami, povešeni koži in obraznih mišicah. Primeren je za vse tipe kože in daje izjemne rezultate brez potrebe kirurga, botoksa ali polnil. CACI bo obnovil vaš tonus kože, vrnil volumen in s tem sijaj zdrave kože. Koža je po tretmaju videti zelo sveža, brez draženja in rdečice. CACI je zelo nežen in ne pušča skoraj nobenega pekočega občutka, saj je primerna tudi za najbolj občutljivo kožo.

Če želite takojšnjo osvežitev kože, predlagamo 1 do 2 tretmaja v razmiku nekaj dni, če pa želite dolgotrajne rezultate, priporočamo sklop 10–15 tretmajev z obiski 2-3 tretmajev na teden in vzdrževanje na 4-6 tednov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza in čiščenje problematične kože (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

AFRODITINA večnivojska pomlajevalna nega obraza Wine Therapy v Mestu lepote

Eliksir mladosti, Wine Therapy s svetovanjem in AFRODITA KOZMETIKO! Odlično darilo za različne priložnosti! GRATIS: kratka masaža rok s posebno zaščitno kremo Camomile!