SUPER CENA za 6-dnevni oddih za 1 osebo na zelenem otoku Mljetu: 5x nočitev s polpenzionom v hotelu Odisej 3* + dobrodošlica v dolini Neretve + ladjica na otok sv. Marije + pohod na Montekuc in kopanje v solinah + pesmarica dalmatinskih pesmi + voden ogled nacionalnega parka in še več!

Užitek v zeleni oazi sredi Jadrana! Otrok do 12. leta ob spremstvu dveh odraslih brezplačno!

Razgiban jesenski oddih na prelepem Mljetu
Razgiban jesenski oddih na prelepem Mljetu
Razgiban jesenski oddih na prelepem Mljetu
Razgiban jesenski oddih na prelepem Mljetu
Razgiban jesenski oddih na prelepem Mljetu
109,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

ZAKAJ NA MLJET Z OJLO OB KONCU POLETJA
Zato, ker dobro poznajo otok in domačine, poznajo številne skrite poti, ki vam bodo odprle oči in srce.
Zato, ker boste skupaj (če boste tako želeli), šli na otok Sv. Marije, na najvišji vrh Montekuc, v zapuščene vojaške rove, na peščeno plažo Saplunaro.
Zato, ker bodo pripravili odlične razpoloženjske trenutke, kjer se boste naučili kakšno dalmatinsko in razdelili pozitivne misli in energijo …
Zato, ker v hotelu odlično kuhajo in pečejo /samopostržni način postrežbe.
Zato, ker imajo edini zraven svoje animacijske ekipe, organiziran bo tudi prevoz vsakih 5 dni.
Zato, ker vas bo Mljet preprosto očaral.
Zato, ker se je začetek oktobra običajno najlepši čas s temperaturami, primernimi  za kopanje, in predvsem aktivnim preživljanjem  počitnic.
Zato, ker  se boste na povratku ustavili tudi v dolini Neretve, kjer boste uživali v sadovih narave, predvsem mandarin…

Mljet, zelena oaza sredi Jadrana, ponuja številne priložnosti za samostojna raziskovanja, za miren počitek ali prijetno druženje. Na otoku se kopajo praktično do konca jeseni, saj znajo biti dnevi prijetno ogreti, morje pa toplo. Zagotovo pa jezera v bližini hotela, v samem srcu narodnega parka, ponuja vsaj za 3-4° toplejšo morsko vodo. Naša predstavnica vas bo povabila na raziskovanje z domačinom, ki živi v narodnem parku, na kakšno animacijsko srečanje ali pogovor ob travarici ...
Ali ste vedeli...
- Da je otok Mljet najbolj zelen jadranski otok, z bogato floro in favno, kar tretjina otoka pa je proglašena za nacionalni park?
- Da se na Mljetu nahaja sistem dveh slanih jezer, ki predstavljata edinstveni geološki in oceanografski fenomen in sta bili vse do prihoda benediktinskih menihov sladkovodnega izvora?
- Da sta jezeri 3-4°C toplejši od morja? Raznovrstne hranljive soli in vodikov sulfid, ki jih najdemo v jezerih, blagodejno in zdravilno vplivajo na revmatična in kožna obolenja.
- Da na otoku lahko najdete kar pet različnih vrst gozdov, številne kraške jame ter kriptodepresije oz. slankasta jezera, t.i. »blatine«, katerih dno je nižje od površine morja?
- Da se sredi mljetskega Velikega jezera nahaja otoček Sv. Marije, na katerem so benediktinski menihi že v 12. stoletju zgradili samostan, ki je v nadaljevanju zgodovine predstavljal center kulturnega in znanstvenega življenja širšega področja Dubrovniške republike?
- Da so Mljet poimenovali že stari Grki ter mu nadeli ime »melite nesos«, medeni otok, po vsej verjetnosti zaradi raznovrstnega cvetja, čebel in medu, ki so včasih bogatili otok?
- Da je Mljet omenjen in opisan v številnih legendah, od katerih sta zagotovo najbolj poznani legenda o Odiseju in legenda o Svetem Pavlu?
- Da je slavni francoski raziskovalec Jacques Cousteau območje Mljeta označil kot enega najlepših potapljaških lokacij na svetu?

O HOTELU
Lega: Hotel Odisej se nahaja v naselju Pomena in je hkrati tudi edini hotel v Nacionalnem parku. Nekaj minut hoje od hotela sta dva slana jezera, ki predstavljata znamenitost otoka in sta zelo priljubljena za kopanje, saj nudita vrsto različnih, majhnih plaž, tako da lahko vsak najde kotiček samo zase.
Plaža: Oddaljenost od plaže 10 m, kamnita, ob hotelu betonirana, brezplačni ležalniki in senčniki, priljubljeno je kopanje na Malem jezeru - od hotela oddaljen 400 m.
Bivanje - sobe: Klima, prha/wc (obnovljene kopalnice), fen, sat TV, minibar, del sob ima balkon, pogled na morsko stran ali park, možnost dodatnega ležišča (kavč na razteg), možnost otroške posteljice (doplačilo na licu mesta)
Restavracija: Klimatizirana restavracija s pokrito teraso s pogledom na morje - polpenzion – bogat samopostrežni zajtrk ter večerja
Hotelska ponudba: Klimatizirani skupni prostori, recepcija, restavracija, aperitiv bar, taverna, dvigalo v glavni zgradbi, terasa z žarom, betonirana površina za sončenje, zunanji bazen za otroke z morsko vodo, brezplačni ležalniki in senčniki (omejeno število), možnost priveza za manjše plovilo, parkirišče, možnost uporabe sefa in pranje perila, igralnica, dvorana za biljard, menjalnica, manjši wellness (l.2007) – fitness (brezplačen za hotelske goste)
Športna ponudba: Kanu, kajak, kolesarstvo, potapljanje, deskanje, šola deskanja, ob obali mljetskih jezer se razprostira tudi 12 km dolga sprehajalna steza, ki je namenjena sprehajalcem in kolesarjem.
Domače živali: dovoljene ob predhodni potrditvi v agenciji.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

Prvomajski paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4*, Terme Vivat

En otrok do 3,99. leta in en otrok do 11,99. leta BREZPLAČNO!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Brežice, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Toplice 3*/4* Terme Čatež s kopanjem!

Zaradi povezanosti hotela z zimsko Termalno riviero in neposredne bližine poletne Termalne riviere je hotel odlična izbira za družine in ljubitelje aktivnih počitnic.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Sarajevo (Ilidža), BiH

Nepozaben wellness oddih v luksuznem Hotelu Hills 5*

Vrednost kupona je 21,60 €. Razliko 86,40 € do polne cene (108,00 €) plačate direktno ponudniku. En otrokdo 5,99. leta in en otrok do 11,99. leta GRATIS! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Postira, otok Brač, Hrvaška

PRVOMAJSKI oddih s polpenzionom v krasnem Grand Hotelu View 4* na Braču

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Prvomajski oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novalja (Pag), Hrvaška

Aktivne počitnice v Liberty Plaza Hotelu 4* v Novalji

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!