Popolno prehransko dopolnilo! - 50 % na 150 kapsul multivitaminsko-mineralnega kompleksa A-Z SANCT BERNHARD. Za vse, ki vam tempo življenja preprečuje zdravo prehranjevanje! Poštnina je brezplačna!

24 vitalnih snovi, enkrat na dan!

7,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,50 €
-50%
Prihranek:
7,75 €
 
 

A-Z kapsule 150 kapsul, SANCT BERNHARD

PREHRANSKO DOPOLNILO: multivitaminsko-mineralni kompleks
- Primerna oskrba s hranilnimi snovmi je osnovna potreba za naše dobro počutje in vitalnost.
- Že 1 A-Z kapsula na dan zagotavlja ustrezno oskrbo z vitamini, mineralnimi hranili in drugimi elementi v sledovih, potrebnih pri odraslih, 150 kapsul zadošča za 5 mesecev!
- Pomembno prispeva k pokrivanju zahtev po vitaminih in mineralih pri odraslihPogoj za dobro počutje in sposobnost delovanja.

A-Z kapsule – 24 vitalnih snovi, enkrat na dan!
Primerna oskrba s hranilnimi snovmi je osnovna potreba za naše dobro počutje in vitalnost. Že 1 A-Z kapsula na dan zagotavlja ustrezno oskrbo z vitamini, mineralnimi hranili in drugimi elementi v sledovih, potrebnih pri odraslih.

Sestavine: polnilo laktoza, dikalcijev fosfat, magnezijev oksid, želatina, Vitamin C, kalijev klorid, niacin, sredstvo za ločevanje magnezijev stereat, Vitamin E, kalcijev D-pantotenat,  železov sulfat,cinkov oksid, Vitamin B6, bakrov sulfat, Vitamin B2, Vitamin B1, Vitamin A, folna kislina, D-Biotin, kalijev jodid, kromov (III) klorid, natrijev molibdat , natrijev selenit, Vitamin K1, Vitamin D3, Vitamin B12.

Navodila za uporabo: Vzemite eno kapsulo na dan z zadostno količino vode.
Opomba za nosečnice:
Zaradi vsebnosti vitamina A, A-Z niso priporočljive za nosečnice v prvih 3-eh mesecih. Uporaba A-Z kapsul tudi ni priporočljiva za otroke in mladostnike, mlajše od 17 let.
Opozorilo:
Prehranska dopolnila se ne sme uporabljati kot nadomestilo za pestro in zdravo prehrano in ne morejo nadomestiti zdravega načina življenja.
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti. Hraniti zaščiteno pred direktno sončno svetlobo, na suhem pri temperaturi do 25 ° C.
Vsebina: 150 kapsul = 105 g

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!