Naredite konec nadležnemu brenčanju! - 50 % na naravno zaščito proti komarjem Mundi (50 ml) z eteričnimi olji bazilike, limonine trave in evkalipta! Po uporabi je koža mehka in prijetno odišavljena!

Učinkuje takoj, omogoča do 8 ur zaščite!

6,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
13,90 €
-50%
Prihranek:
7,00 €
 
 

Obvezen pripomoček za poletne noči! Naravni repelent z eteričnimi olji bazilike, limonine trave in evkalipta za zaščito pred piki komarjev!

NAVODILA ZA UPORABO:
Proizvod razpršite enakomerno na dele, ki jih želite zaščititi, pri tem se izognite ustom in očem. Začne učinkovati takoj in učinkuje 8 ur. Če želite daljšo zaščito, postopek ponovite. Hranite zunaj dosega otrok. Preprečite vdihovanje meglice.

OPOZORILA:

V stiku z očmi previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če lahko to storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Ne uporabljate izdelka pri otrocih mlajših od 2 let. Ne nanašajte na otroške dlani. Ne uporabljate na razpokani, opečeni koži ali na ranah.

KOZMETIKA MUNDI
Mundi je čista kozmetika za vse tipe kože. Izraz je latinskega izvora, pomeni pa čisto (angleški izraz Pure). Mundi je primeren za tiste ljudi, ki ljubijo sebe in cenijo svojo kožo, predvsem pa se zavedajo, da je koža edinstvena in je potrebno z njo ravnati skrbno. Koža je nekaj, kar diha z nami, z naravo in prav zato je kozmetika Mundi tako pomemben dodatek naši koži. Kozmetika Mundi ne vsebuje konzervansov, aromatiziranih dodatkov, parfumov ali drugih onesnaževalcev kože. Prav to so razlogi za kratek rok uporabe izdelkov. Vsebina izdelkov in količina embalaže sta prilagojena zmerni in zadostni uporabi kozmetike pred iztekom roka uporabnosti.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%
NOVO

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!