Birokrat Poslovanje! - 62 % na program za vodenje poslovanja: izdelava ponudb, računov, vnos prejetih računov, zapiranje odprtih postavk in vodenje evidence, priprava plačil prejetih računov in pošiljanje na bančni program, izdelava in obračun potnih nalogov, analiza prodaje in stroškov!

Plačajte 134,55 € za učinkovit modul, v vrednosti 358,80 €!

134,55€
    Kupi kupon
Vrednost:
358,80 €
-62%
Prihranek:
224,25 €
 
 

Olajšajte si poslovanje z izjemnim programom Birokrat Poslovanje! Program nudi:
- izdelava predračunov, ponudb, računov
- vnos prejetih računov (dobavitelji, stroški ...)
- zapiranje odprtih postavk in vodenje evidence (plačano-neplačano-zapadlo) za izdane in prejete račune
- priprava plačil prejetih računov in pošiljanje na bančni program (elektronsko plačevanje)
- izdelava in obračun potnih nalogov
- analiza prodaje in stroškov.

Program na podlagi vnesenih prejetih in izdanih računov tudi avtomatsko izpolni davčne evidence ( davčne knjige izdanih računov in 5 davčnih knjig prejetih računov) in naredi obrazec za obračun DDV.
Modul poslovanje vključuje tudi program za fakturiranje. Vsak dokument boste v Birokratu izdelali le 1x, saj so vsi dokumenti medseboj povezani, tako da lahko npr. račun izdelate (prenesete/kopirate) iz ponudbe, dobavnice, delovnega naloga, prevzema ... in s tem zaprete izvorni dokument (evidenca odprtih ponudb/dobavnic... ). Podobne povezave pa so izdelane tudi za vse ostale dokumente (ponudba, dobavnica, naročilo, avansni račun, dobropis). Dokumente je možno izdelati tudi s čitalcem črtne kode (možnost uporabe brezžičnih terminalov, ki jih lahko povežemo s programom Birokrat).  
Birokrat se odlično se povezuje z vsemi bančnimi programi za elektonsko plačevanje, tako da lahko plačila, ki ste jih pripravili v Birokratu uvozite v vaš bančni program. Prav tako lahko iz bančnega programa izvozite podatke in jih uvozite v Birokrata, s tem avtomatsko zaprete izdane račune in ponudbe. Dokumenti se avtomatsko zapirajo po sklicnih številkah, ob morebitnih napakah, vas program na le te opozori. Seveda  lahko tudi izpišete plačilne naloge ali posebne pololžnice (možna je tudi izdaja računa s posebno položnico).  
Birokrat vam bo postregel z zelo preglednimi kumulativnimi pregledi, kjer boste lahko naredili analizo prodanih storitev ali blaga, pogledali plačano realizacijo in odprte postavke. Pregledali boste izdane dokumente  in jih razvrstili po želenih kriterijih (po številkah, datumih, artiklih, blagovnih skupinah, partnerjih, prodajalcih, datumskih obdobjih, statusih (plačano/neplačano/zapadlo; izvršeno/neizvršeno ...), stroškovnih mestih, dostavnih mestih). V pregledu zapadlih faktur boste lahko s klikom na gumb izpisali IOP obrazec ali opomin. Zapiranje plačanih faktur, tako izdanih kot prejetih, pa bo samodejno vplivalo na stanje transkacijskega (žiro) računa.


Za poenostavljanje dela poskrbijo tudi vgrajeni avtomatizmi v programu, ki vam bodo prihranili veliko ročnega dela in časa kot so npr.: avtomatsko zapiranje dokumentov z parskimi izravnavami, skupinske izstavitve dokumentov, kopiranje dokumentov, avtomatsko zapiranje zbirnih plačil ... Poslovanje s tujino je enostavno, saj Birokrat omogoča izdelavo večjezličnih šifrantov in nastavitev. Ob izdaji dokumenta pa le izberete v katerem jeziku naj se izpiše.  
Za večjo varnost in preglednost poslovanja pa so vgrajene številne dodatne funkcionalnosti po željah strank kot npr.: program opozarja, če ima kupec preveč odprtih/postavk, v program lahko vnašamo številne opombe na katere nas program opozori (ob pregledih dokumentov, ob plačevanju računov ...), možno je skeniranje izvornih dokumentov (tako da originalnega dokumenta ni treba iskati po fasciklu).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Popoln morski oddih s polpenzionom v Resortu Belvedere 4* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Medveja, Hrvaška

Poletni oddih v mobilni hiški Superior v turističnem naselju Medveja 3*

Pristne morske dogodivščine samo 200 m od plaže!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

POLETNI oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

POČITNICE NA MORJU! Morski oddih za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4* v Portorožu!

POLETNI ODDIH!

Vrednost kupona je 76,00 €. Razliko 434,00 € do polne cene (510,00 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Donja Stubica, Hrvaška

Krasen družinski oddih v mobilnih hiškah v Termah Jezerčica

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

POLETNI oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!