Očistite vaše telo! 78 % popusta na detox paket 5x limfna drenaža s Presso terapijo (5x 45 min) + osvežilna nega obraza, v Studiu De Beauté!

Plačajte 49,50 € za tretma razstrupljanja telesa in razvajanje obraza, v vrednosti 225 €.

49,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
225,00 €
-78%
Prihranek:
175,50 €
 
 

Ne bodite le športno aktivni in vzpodbudite telo do aktivnega delovanja tudi navznotraj. Do super počutja, ki ga boste med prazniki še kako potrebovali, in do odličnega delovanja limfnega sistema, ki je nujno za vaše zdravje, vas bodo pripeljali strokovnjaki v Lepotnem studiu De Beauté! Odvedli bodo tekočino iz vašega telesa, razstrupili in prenovili tkivo ter odstranili strupe in tuje substance, s čimer bodo omogočili doseči zdrav imunski sistem. In da, pomlajeno se ne boste le počutili, tudi izgledali boste tako.

Sodobni način življenja prinaša množico neželenih vplivov na naše telo. Neprestani stres, malo ali celo nič fizične aktivnosti, neprimerna prehrana in povečana telesna teža predstavljajo hudo obremenitev za naše telo. Posledice takega načina življenja so hitro vidne in včasih tudi boleče:
• slaba prekrvavitev tkiv – posebej nog, zadnjice in trebuha
• kopičenje odpadnih snovi presnove, ki dražijo tkivo in povzročajo nastanek manj kvalitetnega veziva
• povečanje števila in velikosti maščobnih celic
• otekanje nog
• spremembe kože in podkožja – celulit
• pojav novih krčnih žil in poslabšanje stanja obstoječih.
Presso terapija je primerna tako za preprečevanje kot za zdravljenje vseh teh stanj za vsako fizioterapevtsko enoto, bolnišnico, kozmetični salon, zdravilišče ali wellness center.

NEGA OBRAZA vključuje površinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, riolitsko/encimski piling, tonificiranje, vlažilno masko Hialuron in nanos ustrezne kreme.

Studio de Beauté združuje prestiž svetovnih lepotnih trendov z občutkom udobja in domačnosti. Delo s priznanimi blagovnimi znamkami Clarins, Payot, La Ric in Zoya dopolnjuje ponudba prestižnih dišav Bvlgari in Thierry Mugler ter unikatni modni dodatki slovenske oblikovalke Barbare Germ.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!