Power plate vadba! - 56 % na 1x obisk vodene vadbe z vrhunsko vibracijsko napravo Power Plate in fitnes trenerjem v Studiu Lia!

Plačajte 6,90 €, si oblikujte postavo, izboljšajte prekrvavitev in presnovo ter povečajte moč in vzdržljivost mišic, v vrednosti 16 €.

6,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,00 €
-56%
Prihranek:
9,10 €
 
 

Si želite v življenju poskusiti kaj novega? Vas ni strah, kadar ste pred novim izzivom? Stavite, da boste po uporabi Power plata videti zapeljivejše? Z obiskom vodene vadbe s fitnes trenerjem na napravi Power Plate vas čaka kakovosten trening, ki učinkuje po načelu vibracijske stimulacije.

Z vadbo na vibracijski napravi power plate si boste oblikovali postavo, izboljšali prekrvitev, izboljšala se vam bo presnova in upočasnilo propadanje kostne mase. Učinek je res neverjeten, moč in vzdržljivost mišic se izjemno povečata. Z uporabo power plata si boste odprli nove razsežnosti odličnega počutja. Omogoča tudi hitrejšo in preprostejšo pot do boljše telesne kondicije, boljše telesne pripravljenosti, povečanja mišične moči in gibljivosti, vitalnosti in zdravja.

Studio Lia - kjer se združujejo vse storitve za ohranjanje lepote telesa, obraza in zdravja. Za vse, ki si želite vitalno telo in mladosten obraz ter zdrav življenjski slog. Prebudite telo in pomladite obraz.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!