3 mesece fitnesa, vadb in savn! - 55 % na trimesečno celodnevno kombinirano All inclusive karto za: fitnes + vodene vadbe + savne v Fitnes centru SOKOLlaguna!

Plačajte 88,65 € in okrepite mišice, poskrbite za vitalnost ter si zagotovite kvalitetno življenje, v vrednosti 197 €.

88,65€
    Kupi kupon
Vrednost:
197,00 €
-55%
Prihranek:
108,35 €
 
 

Vzemite vašo formo v svoje roke in v hladnih dneh tri mesece neomejeno obiskujte fitnes in vodene vadbe, za nameček pa še savno! Kot prvi padec s kolesa, prvi šolski dan in nastop na novem delovnem mestu ...  je prav vsak začetek resnično težak! Da bo vaš začetek olajšan in da boste lahko celo leto povsem neomejeno zvesti svojemu telesu brez stresnega iskanja fitnes centra po vaši meri, vstopite v svet vrhunskih fitnes naprav in pestre izbire vodenih vadb.

Oglejte si predstavitev fitnesa TUKAJ!

V fitnesu, ki se razprostira čez več kot 400 m2, boste našli preko 100 vadbenih postaj najsodobnejše fitnes opreme in kardio trenažerjev. Blagovne znamke Life Fitness: Signature, Silver Line in Hammer Strenght, SOKOLgym, Tuff Stuff in SportsArt bodo zadovoljile tako začetnika, kot tudi profesionalnega športnika, saj sledijo sodobnim trendom ter vam tako nenehno ponujajo obširnejšo, bolj pestro ter v vseh pogledih kakovostno športno rekreacijo.
Široka ponudba vadb
vas bo zagotovo prepričala: Les Mills licenčni programi: Body Pump, Body Attack, Body Step, Body Combat, SH´BAM in CXworX, funkcionalna vadba: BOSU, FLOWIN, TRX Cross Training, Flexi-bar in XCo, klasika: TNZ, pilates, flow yoga, zlata leta, Spinning, mix: Spinn & Pump, Spinn & Pilates, Spinn & TRX ...

Ni več izgovorov za izpuščanje treningov :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!