- 50 % na termoregulativno terapevtsko ležišče CANINE COOLER za pse (velikost L, 91 x 120 cm) s spomnisko peno! Ohlaja in sprošča ter blagodejno učinkuje na pse, ki imajo težave s sklepi in kostmi! S pomočjo spominske pene omogoča udobno ležanje, brez trdih stikov na podlago!

Prava poletna osvežitev za vaše hišne ljubljenčke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge velikosti Canine Cooler blazine, preverite spodaj med dodatnimi možnostmi!

64,05€
    Kupi kupon
Vrednost:
128,10 €
-50%
Prihranek:
64,05 €
 
 

Canine Cooler omogoča vašemu ljubljenčku ohladitev s pomočjo izgubljanja toplote iz krvnega obtoka tesno ob površini telesa!

Njegova prednost je v tem, da poleg primarne funkcije ohlajanja, blagodejno učinkuje pri vseh psih, ki jih pestijo težave s sklepi in kostmi. S pomočjo spominske pene omogoča udobno ležanje, brez trdih stikov na podlago. Zato je Canine Cooler tudi terapevtski pripomoček.

Kako deluje?
Canine Cooler deluje na principu SoothSoft  tehnologije, ki za hladilni učinek deluje brez elektrike, kemikalij ali zamrzovanja ter stalno ohranja hladnost kot je temperatura prostora (ponavadi 10 do 20°C nižja od temperature telesa). Canine Cooler ne uporablja nobenih gelov. Za razliko od ledu in gelastih vrečk ga ni potrebno predhodno hladiti ali zamrzovati. Se ne topi in ne pušča vlage ali mokrote. Canine Cooler je hladen, ker bo vedno ohranjal temperaturo prostora, medtem ko je temperatura psa višja. Deluje na principu, da voda odvaja toploto od telesa 25x hitrejše kot zrak. Blazina absorbira odvečno toploto od psa in jo sprošča v ozračje, tako se namreč tudi temperatura blazine prilagodi temperaturi psa in začetna razlika v temperaturah se s časom zmanjša. Deluje tudi obratno:  v kolikor boste v zimskih mesecih blazino položili na ogrevana tla, bo le ta prevajala toploto.

Zelo pomembno je, da je blizina postavljena na mesto, kjer kroži zrak in bo ves čas hladna. Najboljše pa, če blazino postavite na trdo površino kot je beton, ploščice ali linoleum (veliko boljše kot na parket). Torej najboljše, če blazino postavite na najhladnejše mesto v vašem domu. Zelo je pomembno, da blazine ne izpostavljate direktni sončni svetlobi, kajti sonce bo blazino segrelo pa tudi barva bo zbledela.

Iz kakšnega materiala je narejena blazina in kakšen občutek nudi?
Zunanja plast je sicer izredno trpežna, na otip je kot hladna mehka usnjena rokavica. Canine Cooler blazina je izredno udobna, sproščujoča in nudi resnično mehek in prijeten občutek saj je kot vodena postelja.

A lahko Canine Cooler ležišče uporabljam zunaj?
Da in ne. Zelo je pomembno, da blazine ne izpostavljate direktni sončni svetlobi, kajti sonce bo blazino segrelo pa tudi barva bo izbledela. Blazina se bo izredno segrela, toda ne bo uničena (saj jo znova lahko ohladite). V primeru ekstremne vročine ne moremo jamčiti, da bo blazina rešila življenje vašemu psu. Blazina deluje najboljše pri temperaturah manjših od 35 stopinj. Paziti je tudi treba, da se blazina ne poškoduje oz. ne preluknja. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Sanjska hiša za vašo punčko z LED osvetlitvijo

Vila je opremljena s številnim pohištvom, ki vaši omogoča neprestano oblikovanje novih interierjev!

Super cena
-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-65%

Vrhunski set za pedikuro in manikiro

Nohti na dlaneh in stopalih bodo lepši, manj krhki in lomljivi!

-50%

Svinčnik za odstranjevanje prask Fix it Pro

Odstranite praske in popravite poškodovane dele na pločevini!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!