Preženite posledice stresa! - 50 % na 50-minutno tajsko masažo z aroma olji v studiu Sa Kaeo tajska masaža v Mariboru! Masažo izvaja Tajka s certifikatom za tradicionalno tajsko masažo!

V tej ponudbi lahko izberete tudi tradicionalno tajsko masažo (50 min) za 19,90 €.

21,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,00 €
-50%
Prihranek:
22,10 €
 
 

Dotik za zdravje in srečo
Ljudje že tisoče let poznajo masažo in njeni učinki so temeljito dokumentirani, zato dobro vemo, da nam koristi. Redna masaža nam omogoča, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši. Masaža pod kožo sproži zapletene postopke: hormoni in signalne snovi prenašajo sporočila v možgane in nazaj - nekatera so spodbujajoča, druga pomirjujoča. Znano je da dotik zvišuje raven oksitocina, hormona, ki nas sprošča, to pa je v našem hitrem in sodobnem življenju nujno, če hočemo znova vzpostaviti telesno, čustveno in duševno ravnotežje.
Masaža je ena najstarejših oblik zdravljenja in je znana po tem, da pomembno prispeva k ohranjanju dobrega telesnega in duševnega počutja. Spodbuja nas, da se sprostimo, zato je odlična še posebno za tiste, ki živijo v stresu. Z masažo zdravimo lažje bolezni, bolečine in tegobe, npr. hrbtni krč, nespečnost, utrujene oči in stopala, potovalna slabost, stres... Masaža sprosti napetosti in povrne čustveno ugodje.

Tajska masaža z aromatičnimi olji, uporabljajo masažno olje - TAJSKE SANJE negovalno in masažno olje je premišljena mešanica naravnih rastlinskih olj mandlja, mareličnih pešk, sončnice, jojobe, pšeničnih kalčkov, vitamina E ter eteričnih olj ilang ilanga, pomaranče in limonske trave v primernih razmerjih. Uporabno je za vse vrste kože in ne pušča sledi. Primerno za razvajanje ob vsakem trenutku in doživljanju eksotičnega popotovanja.

Z MASAŽO blagodejno vplivamo na psihično in fizično stanje telesa. Telesu pomagamo, da se hitreje regenerira, negujemo kožo ter jo nahranimo, sprostimo mišice, razbremenimo sklepe in odpravljamo napetost ter stres. 
Eterična olja v izdelku:
(Eteričnim oljem pripisujemo širok spekter zdravilnih lastnosti, ki ugodno vplivajo na fizično in psihično počutje ljudi.)
- ilang-ilang (odišavi in doda duh eksotike)
- pomaranča (izboljšuje razpoloženje)
- limonska trava (razvaja in neguje)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Anticelulitna masaža v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko zberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 6
NOVO Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Zmanjševanje strij v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rimske Toplice, Slovenija

Odlična celodnevna sprostitev v savni v Rimskih termah!

Podoživite in izkusite čarobne trenutke razvajanja rimskih bogov in cesarjev.