Za čisto in sijočo kožo obraza! - 68 % na set za odstranjevanje ličil: antibakterijska srebrna rokavica iz mikrofibra vlaken in ioni srebra + srebrna rosa v spreju (150 ml)! Popoln set za hitro in učinkovito odstranjevanje ličil, ki ne draži kože! Poštnina je brezplačna!

Srebrna rokavica v kombinaciji s srebrno roso kožo očisti v najmanjših porah, deluje kot piling, masira in tako preprečuje prehitro nastajanje gub!

12,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-68%
Prihranek:
27,20 €
 
 

Odstranjevanje ličil pred spanjem je obvezno za vsako žensko, ki želi ohraniti kožo zdravo in svežo!

Srebrna rokavica je antibakterijska rokavica za odstranjevanje ličil izdelana po najvišjih standardih. S tremi milijardami vlaken mikrofibra in ioni srebra, kožo očisti v najmanjših porah, izvaja piling, masira in tako prepreči hitro nastajanje gub. Srebrna rokavica antibakterijsko deluje ne le na kožo pač pa tudi na samo rokavico, ki se uporablja v kombinaciji z mlačno vodo, zato jo je po uporabi potrebno le oprati z milom. Tako vzdrževana pa je primerna za 150 čiščenj, nato pa je lahko uporabna kot navadna rokavica. Odlikuje se pri uporabnikih z občutljivo kožo, vodoodpornih maskarah in vzpostavlja ravnovesje kože in vrednost pH v izogib kemikalij različnih izdelkov. Je hitra pri odstranjevanju, ne draži kože, je enostavna za vzdrževanje, biorazgradljiva in primerna za potovanja.

Srebrna rosa v spreju s 10 ppm koloidnega srebra je idealna v kombinaciji s srebrno rokavico. Je učinkovita naravna alternativa vsem sintetičnim antibiotikom, saj uničuje viruse, bakterije, glivice in je brez škodljivih stranskih učinkov. Lahko se uporablja kot pomoč pri čiščenju kože, dezinfekciji, aknah, celjenju ran, alergijah, pikih in ostalih kožnih težavah. Koloidna srebrna voda je varen in neškodljiv način ohranjanja dobrega počutja. Primeren je za vse tipe kože in za vse starosti. Izdelek nima stranskih učinkov in je varen za uporabo tudi pri razdraženi in občutljivi koži. Artikel se nahaja v plastični (PET) embalaži 150 ml.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!