Razstrupite se z bioresonanco! - 54 % na BICOM bioresonančni diagnostični pregled + terapija razstrupljanja telesa + posvet + navodila glede prehrane v ordinaciji Soulucija!

Plačajte 29,90 € za bioresonančno metodo zdravljenja, v vrednosti 65 €.

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
65,00 €
-54%
Prihranek:
35,10 €
 
 

Poletno topli dnevi se počasi poslavljajo, z jesenjo prihaja več teme, vlage in hladnega zraka. Da ne pozabimo omeniti še dodatnih virusov, bakterij ter glivic, ki v takih pogojih naravnost »zacvetijo«, vaše telo pa žal ne. Vsi našteti dejavniki so namreč obremenilni za vsakega izmed nas, zato je še kako prav, da svojemu telesu pred hladnejšim in bolj mračnim obdobjem leta privoščite pravo notranjo krtačo – razstrupljanje jeter, dvig energije ledvic, pospeševanje limfnega sistema. Vse to je možno na prav neinvaziven način narediti z bioresonančno metodo zdravljenja.

V bioresonančni in energetski ordinaciji Soulucija vam bomo opravili testiranje na alergene v prehrani, da boste uživali vašemu telesu primernejšo hrano; testiranje na cvetni prah, težke kovine, bakterije, viruse, parazite, glivice, pesticide, ter ugotovili, kakšno je vaše energetsko stanje po 5ih elementih kitajske medicine. Na podlagi vseh testiranj se bomo dogovorili o vaši prehrani in uživanju dodatkov k prehrani, predvsem super živil, ki bi vašemu organizmu najbolje ustrezala in dvigovala imunski sistem, svetovali vam bomo tudi katere vaje/ tehnike za določene meridiane oz. energetske poti bi bilo dobro vnesti v vaš vsakdan. Poleg testiranja pa boste deležni tudi terapije za razstrupitev telesa ter merjenja vaše energije.

Bioresonanca deluje po principu, da patološko nihanje v organizmu, ki ga povzročajo škodljive snovi (alergeni, bakterije, virusi, glivice, paraziti, amalgam in druge težke kovine, cepiva) spremeni v fiziološko – zdravo. Telo oz. celice se uglasijo na to »novo« oz. zdravo frekvenco in tako se začne proces samozdravljenja v telesu. Cilj bioresonance je torej odkriti frekvenčna področja, ki povzročajo motnje v organizmu, in jih vrniti v ravnovesje, potrebno za ozdravitev. Postopek testiranja in terapije je povsem neboleč, zato je bioresonančno zdravljenje primerno za vse starosti.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!