Kuharska knjiga preprostih jedi! - 57 % na kuharico Preprosto Bill, avtorja Billa Grangerja, enega najbolj priljubljenih novodobnih svetovno znanih kuharjev, v kateri najdete preproste recepte za zdravo prehrano!

Plačajte 14,90 € in prilagodite pripravljanje hrane vašemu razpoloženju in razpoložljivemu času, v vrednosti 34,90 €.

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
34,90 €
-57%
Prihranek:
20,00 €
 
 

Naučite se priprave preproste, zdrave in nadvse okusne hrane! Da bo vsak obrok čisti užitek.
Kuharska knjiga Preprosto Bill je zasnovana na zelo preprosti filozofiji avtorja – prilagoditi pripravljanje hrane našemu razpoloženju in razpoložljivemu času, kajti le tako nam bo že samo pripravljanje hrane v užitek. Hrana ima pridih mediteranske, eksotične in klasične kuhinje. Razdeljena je na šest tematskih sklopov za vsak okus.

Bill Granger je kuhar samouk, doma iz Avstralije. Svojo prvo restavracijo je odprl pri 22ih v sydneyjskem Darlinghurstu in drugo tri leta pozneje. Obe sta v zelo kratkem času postali izredno obiskani in priljubljeni tako za domačine kot turiste. Danes se njegove restavracije nahajajo tako v Avstraliji kot na Japonskem in v Angliji. Njegove knjige – Bills Sydney Food, Bills Food, Bills Open Kitchen, Simply Bill – so mednarodne uspešnice. Zadnja z naslovom Every day je izšla leta 2006. Njegova prva televizijska serija Billova kuhinja za lenuhe je uzrla luč v Avstraliji leta 2004, kmalu pa so jo odkupile tudi televizijske postaje po vsem svetu, vključno s televizijo BBC v Veliki Britaniji. Predvajana je bila tudi v Sloveniji.
V knjigi boste našli barvne fotografije vseh jedi ter nekaterih postopkov priprave, nasvete za krašenje in serviranje, zajete so tako avstralske kot sredozemske, indijske, kitajske in ostale bolj eksotične jedi oziroma mešanice okusov. Priprava jedi je nazorno in lahko razumljivo opisana, po teh receptih boste lahko brez težav pripravili okusen obrok ali se posvetili peki tudi vsi tisti, ki tega ne počnete preveč pogosto. Knjigo odlikuje odlična likovna oprema.

Običajni dnevi so delovni dnevi, ko nam običajno zmanjkuje časa za vse obveznosti. Knjiga ponuja enostavne, toda zanimive recepte, običajno z eno samo jedjo, ki jih skuhamo skoraj miže: goljufovo rižoto z jurčki, riž z bobom, grmado iz jabolk in pasijonke, karamelno kupa z orehi pekan ... Leni dnevi so tisti, ko lahko nekoliko pogoljufamo in za povabljene kupimo nekaj vnaprej pripravljene hrane, ki jo oplemenitimo s svojimi dodatki. Otroški dnevi – nekateri mislijo, da je pripravljanje hrane za otroke naporno. Če otroke vključimo v samo pripravo in smo pri tem še nekoliko domiselni pri samem izgledu hrane, v njih zlahka vzbudimo tek. Kombiniramo lahko različne oblike testenin (peresnike, metuljčke …) s preprostimi omakami, pripravimo ribje palčke s parmezanovo skorjo ... Sveži dnevi – sveža in nepredelana, poživljajoča, zdrava in zelo hranljiva hrana, ki nas spravi v dobro voljo tudi takrat, ko smo izčrpani in utrujeni, npr. hrustljavi losos s prelivom iz inčunov, okrepčilna piščančja juha z rezanci, tuna s paradižnikom, atlantski losos z rdečim čilijem ... Sladki dnevi se poigravajo z recepti za manjše prigrizke ob pitju čaja, slastno peko ali osvežilnimi sladicami, npr. piščančje sendvič palčke, kolači, piškoti, različne torte in tortice ali mini kolački ... Posebni dnevi – prigrizki, predjedi, glavne jedi ali sladice so lahko istočasno na mizi. Pomemben je okus – vsak jedilnik naj se dopolnjuje in naj bo dosleden, pri tem pa ne smemo pozabiti na ustrezno pijačo, dekoracijo in glasbo. Jedilniki za posebna razpoloženja, ki jih bomo še dolgo pomnili: poletna salsa večerja z obveznim mojitom, kmečko kosilo ...
Več o Billovi kuhinji si lahko preberete tudi na spletni strani www.bills.com.au.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.