Jejte svoje najljubše jedi tudi v času diete! - 50 % na 7-dnevni dietni paket beljakovinske prehrane Life Nutrition: 24 obrokov visoko beljakovinske špargljeve juhe! Živilo zagotavlja visoko vsebnost beljakovin, zmanjšano vsebnost ogljikovih hidratov, ter nizko vsebnost sladkorjev!

Učinkovito hujšanje in priprava na poletje! Odlična juhica pripravljena le v 2 minutah!

16,88€
    Kupi kupon
Vrednost:
33,76 €
-50%
Prihranek:
16,88 €
 
 

Hujšajte na zdrav in naraven način, brez omejevanje pri količini zaužite hrane. Program hujšanja s pomočjo Beljakovinske diete vam omogoča hitro izgubo odvečnih kilogramov, vas ne istrada in zagotavlja dolgotrajen rezultat. Odlična visoko beljakovinska juha s šparglji je pripravljena le v 2 minutah. Živilo zagotavlja visoko vsebnost beljakovin, zmanjšano vsebnost ogljikovih hidratov, ter nizko vsebnost sladkorjev.

Priskrbite si paket dietnih izdelkov, ki vam bodo učinkovito pripomogli k zmanjšanju telesne teže. Izdelki so zasnovani 100% v skladu z Beljakovinsko dieto.

Life Nutrition proizvodi so dietetična živila za posebne zdravstvene namene. Primerna za hujšanje, uravnavanje zdrave telesne teže, ter kot posebna prehrana za športnike. Posebna formulacija živil zagotavlja kontroliran vnos posameznih hranil in vse potrebne vitamine, minerale & vlaknine, ki jih vaše telo potrebuje za zdravo in učinkovito hujšanje. Živilo zagotavlja visoko vsebnost beljakovin, zmanjšano vsebnost ogljikovih hidratov, nizko vsebnost sladkorjev, ter nizko vsebnost maščob. Več o beljakovinski dieti in Life Nutrition izdelkih izveste na: http://www.lifenutrition.si 

Beljakovinska dieta je edinstven in preizkušen pristop za znižanje in uravnavanje zdrave telesne teže. Shujševalni program temelji na prehrani iz pretežno beljakovin in zelenjave, ima neverjetno učinkovit rezultat in vas skozi 3-stopenjski program popelje v prehrambeno uravnoteženost. Cilj diete ni omejevanje količine zaužite hrane ali štetje kalorij. Ravno nasprotno, omogoča vam, da se pri vsakem obroku najeste do sitega, a kljub temu učinkovito izgubljate odvečne kilograme, ki so se vam skozi obdobje nezdravega prehranjevanja nakopičili.

Hitra in učinkovita dieta: V številnih študijah je dokazano, da kadar jemo hrano z visokim deležem beljakovin in nizkim deležem ogljikovih hidratov, se naš organizem znajde v situaciji, ko je prisiljen, da išče in uporablja energijo iz nakopičenih maščobnih zalog (adipocitih). Prične se proces kurjenja in odvajanja maščobe iz našega telesa in posledično se naša telesna teža prične zniževati.
Beljakovine naravno zavirajo apetit: Pri uživanju beljakovinsko bogate hrane imamo dlje časa občutek sitosti, imamo manj napadov lakote, ter na splošno manjkrat posežemo po nezdravih prigrizkih.
Pozabite na štetje kalorij: Cilj diete ni omejevanje količine zaužite hrane ali štetje kalorij. Prehrambeni program vam omogoča, da se pri vsakem obroku najeste do sitega, a kljub temu učinkovito izgubljate odvečne kilograme.
Zdrava: Svoje prehrambene navade si boste bistveno izboljšali ter s tem pripomogli k boljšemu zdravju in splošnemu počutju.
Odličnega okusa: Jeste lahko raznoliko hrano. Pripravili pa smo vam tudi pestro izbiro že pripravljenih visoko beljakovinskih živil in nadomestkov obrokov v obliki napitkov, šejkov, juhic, žitaric za zajtrk, sladic, prehranskih tablic...nikoli več ne boste v dvomih kaj lahko jeste in česa ne.
Prilagojena hitremu življenskemu slogu: Za vse, ki živite hiter življenski slog in ste pri pripravi hrane omejeni s časom, so vam na voljo hitro pripravljeni beljakovinski obroki in nadomestki obrokov.
Uravnotežena: Prehrana vsebuje vsa potrebna živila, minerale, vitamine, antioksidante in vlaknine, ki jih vaše telo potrebuje.
Narejena za vas: Dosežite vašo željeno težo s pomočjo našega 3-stopenjskega, individualno prilagojenega shujševalnega programa. Glede na vaše želene rezultate vam izdelamo prehrambeni plan, ki vam bo prinesel maksimalen rezultat v minimalnem možnem času ter vas skozi izbobraževanja o zdravi prehrani postopoma prilagajal na nov prehranjevalni slog, ki bo vodilo vašega nadaljnjega življenja.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-60%
NOVO

Komplet 8 kompatibilnih nastavkov za brivnike Gillette Venus

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-82%
NOVO

4-delni set nakita s kristali Swarovski®

Obvezni modni dodatek za vsako damo!

-50%
NOVO

Kabinski Ultra Light potovalni kovček Marina Style

Potovalni kovček Cabin Spinner Ultra Light- CAW za nizkocenovne lete!