Jahalna ura za odrasle ali otroke! - 50 % na ali uro terenskega jahanja za odrasle ali uro jahanja za otroke v ogradi na Ranču Vihar!

Plačajte 9,90 € in se za eno uro zavihtite na prijaznega konjiča, v vrednosti 20 €.

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-50%
Prihranek:
10,10 €
 
 

Naj vas prijazni konjički ponesejo čudoviti naravi naproti! Izkoristite uro jahanja in zagotavljamo vam, da se boste na ranč Vihar z veseljem vrnili. Ali pa kupite več kuponov in se tja odpravite s celo družino. Otroci bodo navdušeni!

Nudijo vam terensko jahanje za začetnike in izkušene jahače v vseh letnih časih. Lahko izbirate med 1, 2 ali večurnimi tereni po okolici ali pa se odločite za poldnevni, enodnevni ali večdnevni izlet po zgornji Gorenjski. Izbira izletov je res pestra, lahko se odpravite v planine pod Stolom, odkrivate čare Jelovice, Pokljuke, pod gorami (poti pod Dobrčo), Jamnik, ŠkofjeLoško hribovje, po poteh Bohinja, Bleda ... Pri enodnevnih in večdnevnih izletih organizirajo tudi vmesne postanke z malico in kosilom ter nočitev.

Tam nekje, kjer slišiš petje ptic, tam, kjer veter boža konjsko grivo, tam kjer so dobri ljudje doma ... tam stoji mali ranč Vihar. Nahaja se v mali vasici, nedaleč od mesta in priljubljenih turističnih destinacij. Obdaja ga čudovita okolica, ki ponuja nepozabno raziskovanje narave in uživanje v lepih razgledih z konjskega hrbta. Z več kot 20 let izkušenj v konjeništvu bodo pričarali nepozabno doživetje v sožitju z naravo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!