Naučite se izdelati gelirane nohte! - 50 % na enodnevni tečaj (4-5 ur) podaljševanja nohtov z geliranjem na modelu: ali tehnika podaljševanja s konicami ali tehnika podaljševanja s šablonami v Studiu lepote Monique!

Plačajte 79 € in pridobite diplomo za izdelovanje geliranih nohtov, v vrednosti 160 €!

79,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
160,00 €
-50%
Prihranek:
81,00 €
 
 

Ste vedno občudovale čudovito urejene nohte s poslikavami kot iz najlepše slikane umetnine? Pa veste, da vas loči samo nekj uric od tega, da boste lahko izdelale take nohte, ki bodo kar klicale h kasnejši poslikavi?

Udeležite se enodnevnega tečaja in osvojite veščine izdelave najlepših nohtov! Natečaju boste imeli na voljo model (pripeljete ga sami), na katerem boste lahko dodobra izpopolnili tehniko po izboru: ali podaljševanje nohtov s konicami ali podaljševanje nohtov s šablonami. Naučili se ne boste zgolj kako izdelati lepe nohte, ampak tudi kako te nohte vzdrževati. Z osvojenimi tehnikami urejanja nohtov in njihovo ponudbo izdelkov, vam bodo na voljo vsi pogoji za varno in donosno prihodnost kot stilista nohtov. Pri izvedbi boste uporabljali vrhunske izdelke mednarodne blagovne znamke Astra nails.

Na tečaju bodo največ 4 osebe naenkrat (2 tečajnika in dva modela), tako da ste lahko prepričani, da se vam bodo posvetili v celoti. Pridobili boste tudi diplomo, ki vam bo pomagala, da vas bodo lažje zaposlili v kozmetičnih salonih!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-57%
Oseb: 1
Po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

25-minutna solna terapija za otroka v spremstvu odraslega v Moravskih Toplicah

Naravni način čiščenja dihalnih poti in kože!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

Zasebni najem savne za 2 osebi v v gostišču Smogavc 3*

Panoramski počivalni del z razgledom na pohorske gozdove!