Popolna frizerska storitev ženskih las! - 55 % na razvajanje za vse dolžine: umivanje + barvanje z NAYO barvami + nanos arganove maske in arganovega olja ter fen frizura v Frizerskem studiu DIVA Koper!

Plačajte 26,90 € in odkrijte Divo v sebi, v vrednosti 60 €.

26,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-55%
Prihranek:
33,10 €
 
 

Visoke pete, oprijeta stenasta obleka, popolno nalakirani nohti, stilski nakit, najmodernejša torbica. Da, sodite med prave dive! Pa vendar, manjka še tista pika na i, ki vas bo zapisala v svet najbolj karizmatični takoj, ko vas bodo opazili na ulici!

Obiščite Frizerski salon Diva, kjer se bo preobrazba v mično zapeljivo gospodično zgodila v zelo kratkem času! Lase vam bodo najprej oprali nato bodo deležni barv priznane blagovne znamke KEMONO. Barve NAYO so brez amonijaka in so 100% prekrivne za sive lase. Med barvanjem nahranijo las saj so sestavljene iz ognjiča, jogurta in lana. So na vrhu lestvice med kozmetičnimi proizvodi znamke KEMON. Po barvanju so lasje izredno sijoči, nepoškodovani in pa obnovljeni. Zato je takšno barvanje obenem tudi regeneracija las saj jih obnovi in pobarva brez amonijaka. Sledi nanos arganove maske in masaža z arganovim oljem. Le-to je bogato z vitaminom E in esencialnimi omega 3 in omega 9 maščobami. Primerno je za tiste, ki imajo razpokane, prekomerno termično obdelane ali krepaste in suhe lase. Sledi striženje, s katero boste še bolj v trendu kot sicer, na koncu pa še oblikovanje v super zavidljivo pričesko.

Sprehajanje po ulici na lastno odgovornost :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-84%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Laserska epilacija dlak v salonu Spa & Beauty Tea

Preporosto do sanjske postave!

-57%
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij

Panoramski polet z jadralnim padalom v tandemu

Poletite lahko s kar 20 različnih destinacij po Sloveniji, Avstriji in Italiji z nadmorsko višino do kar 1980 m! V tej ponudbi je na voljo tudi termalni polet (15-40 min) do višine 1.600 m za 205 €!