Za lažje življenje brez stresa! - 61 % na 50-minutni tretma z bioenergijo v Studiu Heliantha, s katerim boste povečali količino energije v telesu in se posledično počutili boljše!

Plačajte 19,50 € in si zagotovite zdravo, srečno in uspešno življenje, v vrednosti 50 €.

19,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-61%
Prihranek:
30,50 €
 
 

Prepustite se zdravljenju z bioenergijo, ki vas bo napolnila z novimi močmi!
Bioenergija je prisotna v vsaki celici našega telesa in ne samo to, širi se navzven. V nas prihaja in iz nas izhaja. Obdaja nas t.i. energetsko telo ali avra. To energetsko telo neke vrste obleka ali ščit, ki ohranja naše telo v ravnovesju. Energetsko telo zdravega srečnega otroka je enakomerno, svetlo, rahlo, nežno, izžareva nekaj, v kar bi se potopili in tam ostali. Energetsko telo odraslega bolnega človeka je težko, temno, polno vdolbin in hkrati bodic. Razlika je očitna. Tekom odraščanja se srečujemo z lepimi izkušnjami in težkimi nalogami. Srečujemo ljudi od katerih se učimo in ljudi, ob katerih bi najraje vse skupaj pustili in zakopali glavo v pesek.

Terapevtka Jana s tretmajem poveča količino energije v telesu, ki vam je je v napornem vsakdanu in ob bolezni primanjkuje. S tem dosežemo boljše delovanje organov, hitrejše samozdravljenje, odpravo bolečin... Kot prana terapevt pa se zaveda, da pomagati samo fizičnemu telesu ni dovolj. Velik poudarek daje vzpostavitvi celovitega energetskega ravnovesja. Pomaga vam prepoznati okoliščine, ki vas izčrpavajo, spoznati zaščite in pravočasno zagotoviti telesu dovolj energije, ki dolgoročno vodi v zdravo, srečno in uspešno življenje.

Jana Pristovšek je ženska, žena, mama in medicinska sestra s 30-letnimi izkušnjami v medicini. V letih vzponov in padcev, veselja in žalosti, smeha in joka, življenja kar tako in življenja v iskanju same sebe, je našla nekaj, kar je tu, od nekdaj, za vse, imenovano chi ali qi, prana, Vesolje, Vse, kar je, Univerzum, biopotencial, najenostavneje slovensko povedano bioenergija.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-57%
Oseb: 1
Po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Antistresna masaža za popolno sprostitev, 50 min

Razvajanje za telo in duha!

-71%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Strojna limfna drenaža z elektrostimulacijo mišic

Poslovite se od pomarančne kože in si zagotovite sanjsko postavo! Ne spreglejte vseh paketov med dodatnimi možnostmi ponudbe.