Za lažje življenje brez stresa! - 61 % na 50-minutni tretma z bioenergijo v Studiu Heliantha, s katerim boste povečali količino energije v telesu in se posledično počutili boljše!

Plačajte 19,50 € in si zagotovite zdravo, srečno in uspešno življenje, v vrednosti 50 €.

19,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-61%
Prihranek:
30,50 €
 
 

Prepustite se zdravljenju z bioenergijo, ki vas bo napolnila z novimi močmi!
Bioenergija je prisotna v vsaki celici našega telesa in ne samo to, širi se navzven. V nas prihaja in iz nas izhaja. Obdaja nas t.i. energetsko telo ali avra. To energetsko telo neke vrste obleka ali ščit, ki ohranja naše telo v ravnovesju. Energetsko telo zdravega srečnega otroka je enakomerno, svetlo, rahlo, nežno, izžareva nekaj, v kar bi se potopili in tam ostali. Energetsko telo odraslega bolnega človeka je težko, temno, polno vdolbin in hkrati bodic. Razlika je očitna. Tekom odraščanja se srečujemo z lepimi izkušnjami in težkimi nalogami. Srečujemo ljudi od katerih se učimo in ljudi, ob katerih bi najraje vse skupaj pustili in zakopali glavo v pesek.

Terapevtka Jana s tretmajem poveča količino energije v telesu, ki vam je je v napornem vsakdanu in ob bolezni primanjkuje. S tem dosežemo boljše delovanje organov, hitrejše samozdravljenje, odpravo bolečin... Kot prana terapevt pa se zaveda, da pomagati samo fizičnemu telesu ni dovolj. Velik poudarek daje vzpostavitvi celovitega energetskega ravnovesja. Pomaga vam prepoznati okoliščine, ki vas izčrpavajo, spoznati zaščite in pravočasno zagotoviti telesu dovolj energije, ki dolgoročno vodi v zdravo, srečno in uspešno življenje.

Jana Pristovšek je ženska, žena, mama in medicinska sestra s 30-letnimi izkušnjami v medicini. V letih vzponov in padcev, veselja in žalosti, smeha in joka, življenja kar tako in življenja v iskanju same sebe, je našla nekaj, kar je tu, od nekdaj, za vse, imenovano chi ali qi, prana, Vesolje, Vse, kar je, Univerzum, biopotencial, najenostavneje slovensko povedano bioenergija.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!