Izboljšajte delovanje vašega računalnika! 74% popust na notranje in zunanje čiščenje, brisanje virusov ter pospešitev delovanja namiznega ali prenosnega računalnika!

Plačajte 21,99 € in vaš računalnik bo spet delal hitro in učinkovito, v vrednosti 85 €.

21,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
85,00 €
-74%
Prihranek:
63,01 €
 
 

Računalniki so postali naši zvesti spremljevalci v vsakdanjem življenju in brez njih si življenja pravzaprav ne znamo več predstavljati. A kaj ko se
njihovo delovanje hitro močno upočasni in nas spravljajo ob živce takrat, ko je to najmanj potrebno.

Za 80% vseh okvar namiznega, kot tudi prenosnega računalnika sta kriva prah in umazanija, ki se nabirata na hladilnih sistemih, zato se računalniki začnejo pregrevati, oddajati čudne zvoke, hitrost delovanja se občutno zmanjša. Pojavljati pa se začnejo tudi okvare notranjih elementov, kar na koncu privede do nedelovanja diskov, izgube podatkov, zastoja napajalnika in trajne okvare matične plošče ali procesorja, posledično pa tudi visokih stroškov popravil ali nakupa novega računalnika.

Da bi se takšnim nevšečnostim in predragim servisom izognili, so vam pri podjetju Računalniška klinika pripravili paket celotnega čiščenja računalnika, ki vsebuje kar 4 storitve hkrati, s čimer bodo vašem računalniku zagotovo vlili novo življenje, ne glede na njegovo starost.
- Najprej vam temeljito očistijo notranji in zunanji del vašega računalnika

- nato ga pregledajo in očistijo morebitnih virusov ter zlonamernih programov
- prečistijo vse poškodovane registre, ki nastanejo zaradi virusov in napačno zapisanih datotek
- na koncu pa izvedejo optimizacijo celotnega sistema. S tem  dosežejo krajši čas zagona operacijskega sistema, hitrejše delovanje programov in večjo odzivnost računalnika.

V podjetju Računalniška klinika vsakem računalniku nudijo maksimalno pozornost, poskrbijo za brezhibno delovanje programske, strojne in mrežne opreme, pri tem pa stranke vedno sproti obveščajo o postopku odprave napak, saj jim vaše zadovoljstvo predstavlja uspeh!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!