Za negovana stopalca! - 60 % na popolni paket nege nog: kopel + celotna nega stopal + permanentno lakiranje nohtov Alessandro + masaža stopal v fitnes centru Lioness!

Plačajte 23,99 € za popolnoma sproščene in krasne nožice, v vrednosti 60 €.

23,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-60%
Prihranek:
36,01 €
 
 

Razvajanje za vaša stopalca! Lahek korak, čudoviti nohti in sproščene nožice!
Oglasite se v Lionessu, prvem pravem kotičku samo za ženske, kjer vas čaka nežna kopel za stopala, temeljita nega stopal, permanentno lakiranje nohtov po metodi Alessandro, za konec pa še prijetna in blagodejna masaža.

Vrhunska kakovost je značilnost blagovne znamke Alessandro. Visoko kvaliteten svetlobno obstojen gel bodo nanesli na nohte, čisto po vaši želji :) Zgornji del nohta bo gladek, manj očutljiv na udarce, obstojnejši in dal zgled popolnoma urejenih nohtov vsake moderne žensk.

Klub Lioness je namenjen ženskam, ki so se v večjih mešanih fitnesih počutile nelagodno, utesnjeno in nepomembno. Poskrbljeno je za manjše, intimne in zelo urejene tematske prostore, v katerih je profesionalna vadbena fitnes oprema. Vadba poteka na osebni ravni, kar pomeni, da se vodijo osebni kartoni (seveda po želji), kjer so opisane želje, cilji posameznice in vadbena strategija. Organizirana je vodena vadba in osebno trenerstvo. Poleg fitnesa je na voljo tudi masažni in manikurni prostor. Izbirate lahko med klasično masažo z naravnimi aroma olji po vaši izbiri ali mokro masažo s pilingom in soljo. Po naročilu se izvaja tudi izvajali tudi Alessandro manikura z naravnimi izdelki in sicer naravno manikuro z masažo rok, geliranje z masažo rok, poslikave in okraševanje nohtov in pa zelo aktualno permanentno lakiranje nohtov. Prostor je prezračevalno urejen, s petimi kopalnicami - samostojnimi, dobro opremljeno garderobo (sušilci za lase, ravnalci za lase, deodoranti, vatirane blazinice, kreme, prtički ...), recepcijo in velikim vrtom, kjer lahko tudi posedite ob pijači.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!