Uživanje v Rimskih termah! Do 61 % popusta na 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v dvoposteljni sobi v Hotelu Zdraviliški dvor**** + neomejeno kopanje v Rimskih termah. Privoščite si razkošno razvajanje v hedonističnem stilu starih Rimljanov!

Plačajte 124,80 € za razvajanje in oddih v dvoje v vrednosti 320,00 €.

124,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
320,00 €
-61%
Prihranek:
195,20 €
 
 

V srcu neokrnjene naravne, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura, pripoveduje tradicija zgodbo o Rimskih termah. Tančica klasike, ki jih obdaja, nosi v sebi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v zdraviliški raj. Rimske terme in njihovo okolico še posebej atraktivno naredijo bujna vegetacija in eksotične rastline z vseh koncev sveta, kar obiskovalcem omogoča sprostitev in uživanje v raznoliki naravi.

Si ta trenutek želite, da bi bili tam? Izpolnjujemo vašo željo! Že stari Rimljani so dobro poznali zdravilnost in moč termalne vode iz Rimskih Toplic, mi pa bomo kanček zgodovine prebudili z vrhunsko namestitvijo v Hotelu Zdraviliški dvor****, kjer vam bo ponujeno vso udobje, potrebno za nabiranje nove energije. Vse sobe so opremljene s kopalnico, LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Prepustite se vrhunskemu udobju in se sprostite v zakladnici Rimskih term - neverjetne kopeli v Historičnemu delu vodnih nimf, ki dajejo zgodovinski pečat in mističen čar najstarejšim termam v Sloveniji.

Rimske terme  se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitnih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. So tudi klimatsko zdravilišče, ki s svojo posebno lego v dolini Savinje in neokrnjenim naravnim zaledjem gozdov blagodejno vpliva na kronična obolenja dihal.
Svojemu telesu privoščite še Deželo savn Varinia, kjer so vam na voljo rimska, finska, turška in infrardeča savna s številnimi kotički za sproščanje ter regeneriranje telesa.
Toplo vas vabimo tudi v novo À la carte restavracijo Sofija, namenjeno za vse priložnosti, ki jih lahko dopolnite z enkratnim kulinaričnim doživetjem.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!