Super paket 2 v 1 – masaža in IR savna ali presoterapija! 50 % popusta na protibolečinsko masažo (50 min) z uporabo eteričnih olj proti bolečinam + GRATIS IR savna z dodatnim sevalnikom ali presoterapija (40 min), v masažnem studiu Malisa!

Plačajte 18 € za popolno počutje vašega telesa, v vrednosti 36 €.

18,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
36,00 €
-50%
Prihranek:
18,00 €
 
 

Podarite telesu čudovito izkušnjo zdravega počutja!
Človeško telo potrebuje pravilno nego, da ostane zdravo in se skozi življenje sprehaja v vrhunskem počutju. Ker je dejanje "samo-masaže" tako nemogoče, kot je imeti oči odprte med kihanjem, poleg tega pa bi v vas vzbudila še kakšno bolečino več, pridite v masažni studio Malisa!

Vrhunski tretma bo vašemu telesu postregel s protibolečinsko masažo, ki je močnejša masaža, s katero dosežejo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic. V paketu dobite tudi IR savno z dodatnim sevalnikom, ki je namenjen obsevanju določenih delov telesa, npr.hrbtenice, komolcev, kolen, zapestij. Žarki učinkovito prodrejo globoko pod kožo in s tem zanesljivo odpravljajo morebitne bolečine in vzbujajo občutek ugodja. Namesto savne pa se lahko odločite za presoterapijo (40 min), ki pomaga pri težavah, kot so: kopičenje odpadlih snovi, večanje maščobnih oblog, otekanje nog, celulit in pojav krčnih žil.
Poslužite se sproščujočega, blagodejnega in zdravega tretmaja za sproščeno telo, pri kateri že ena terapija izboljša stanje za nekaj dni, več terapij v razumnih presledkih pa lahko odpravi tudi dolgotrajne kronične težave. ;)

Osnovni namen, Masažnega salona Malisa je, s storitvami pomagati, osrečiti, negovati človekovo telo, učiti ljudi razlikovati, doživljati, ozavešcati in prepoznavati lepoto v sebi in na sebi ter živeti s spremembami, ki nam jih narekuje intuicija in življenje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Wellness razvajanje na podeželju, v Hotelu Silvester 3*

Nepozabna sprostitev v dvoje!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

Aktivni dnevni paket za 2 osebi v v gostišču Smogavc 3*

Najem E-koles za aktiven dan in savna za sprostitev!