Mega ponudba! - 50 % na mesečno neomejeno karto za kar 3 vadbe: pilates + dinamična joga + aerobika! Preizkusite vse in izberite najljubšo v športnem društvu Srečno zdravo življenje.

Plačajte 19,50 € in utrdite celotno telo in se hkrati odpravite na pot odkrivanja samega sebe, v vrednosti 39 €.

19,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,00 €
-50%
Prihranek:
19,50 €
 
 

Dragi 1nadančki, tokrat posebna ponudba, zelo prijetna in osebna. Posvetila se vam bo Blaženka Bartolić, ki v športnem društvu Srečno zdravo življenje dnevno pomaga vsem, ki si želijo zaživeti zdravo, srečno in predvsem kakovostno. Pridružite se visoko kvalificirani pedagoginji in inštruktorici, ki se z vodenjem vadb ukvarja že več kot 20 let!

Najprej se je srečala s pilatesom, s katerim ne utrjujemo samo svojega telesa, temveč spoznavamo samega sebe, naučimo se natančno opazovati svoje telo in bolje oceniti svoje telesne značilnosti, spoznanja iz vadbe pa lahko kmalu prenesemo v vsakdanje življenje. Po pilatesu jo je pot pripeljala do izvrstne učiteljice Jane van den Huevel (Diana Colonna Suryašakti), kjer je spoznala jogo na povsem nov način – ne samo kot nepremično meditacijo, ampak dinamično - spremembe so se pokazale v lepšem tonusu mišic, večji prožnosti, vzdržljivosti in umirjenosti, predvsem pa v povečanju energije.
Verjemite, joga na ta način je vse prej kot dolgočasna :)

Skozi vsa ta leta ni zanemarila vedno klasične aerobike. Blaženka se je ves čas
izpopolnjevala, preizkušala razne zvrsti in raziskovala. Sedaj vam lahko ponudi le najkoristnejše in najboljše za vas!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-57%
Oseb: 1
Po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

25-minutna solna terapija za otroka v spremstvu odraslega v Moravskih Toplicah

Naravni način čiščenja dihalnih poti in kože!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

60-minutni anti-age masažni tretma obraza, vratu in dekolteja

Spomladansko razvajanje!