Nega problematične kože! - 54 % na 75-minutno nego problematične kože s kuperozo (rdečico) v Kozmetičnem salonu Imperija: masaža obraza + globinska nega obraza + maska, tonik in nanos kreme!

Popolna nega kože obraza, nagnjene k rdečici.

Nega problematicne kože z rdecico ali kuperozo
Nega problematicne kože z rdecico ali kuperozo
26,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,00 €
-54%
Prihranek:
32,01 €
 
 

Vam življenje greni kuperoza (rdečica) na licih in nosu? Potem svoji koži zagotovite nego, ki bo tovrstne probleme olajšala.

Kuperozo povzroča vrsta dejavnikov, od kemičnih (mila in kozmetični pripravki), fizikalnih (predvsem visoka temperatura) in okoljskih (nenadne spremembe temperature, močan veter ...) do življenjskega stila (prekomerno uživanje alkohola, pogosto uživanje pekočih jedi, stres in napetost, metabolne bolezni, hormonske psremembe).
Pogosto ponavljanje ima lahko za posledico da rdečica ostaja dlje, saj se v kapilarah akumulira kri. Nabiranje krvi lahko vodi k pokanju preostalih kapilar. S protikuperoznim negovalnim programom se rdečico omili, pokanje kapilar pa se zmanjša.
Rezultati so vidni po seriji tretmajev, ki se izvajajo tedensko. Domača dnevna nega in uporaba primerne kreme za kuperozno kožo rezultate izdatno izboljša.

Nega je primerna za razdraženo, rdečično in vneto kožo. Prične se s posebno nežnim dvojnim čiščenjem, ki z vaše kože odstrani vse nečistoče. Čiščenju sledi medicinsko pripravljena maska , ki takoj ublaži rdečice in omili vnetja.

Učinki nege:
- pomiri, deluje protivnetno in neguje
- ščiti kožo in krepi stene kapilar
- zmanjšuje zbadajoči občutek.

Podarite drugim tisto, kar bi želeli imeti sami: darilo za telo in dušo. Darilne bone dobite  v  Centru  lepote in zdravja kozmetičnega salona  Imperija, lahko pa ga naročite tudi po telefonu in preko elektronske pošte. Veljavnost darilnega bona je ista kot veljavnost kupona

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za ženske v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!