Naučite se obvladati stres in dosežite notranje ravnovesje! - 50 % na poldnevni 4-urni tečaj obvladovanja stresa bizinaizi XS, dne 15. 9. 2012!

Plačajte 29 € namesto 58 € in začnite polno živeti.

29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
58,00 €
-50%
Prihranek:
29,00 €
 
 

Ali ste pod stresom?
Stres postaja epidemija sodobnega časa. Raziskave so pokazale, da je skoraj 90% obiskov pri zdravnikih in več kot 75% izostankov iz dela posledica stresnega življenja. Stres je eden od glavnih povzročiteljev sodobnih bolezni kot so glavoboli, povečani krvni tlak, migrene, alergije, diabetes, rak ... Udeležite se tečaja in se naučite, kako doseči večje psiho-fizično ravnotežje, kako graditi dobre medsebojne odnose in kako učinkovito delati, ne da bi se pri tem izčrpali!

Cilj poldnevnega tečaja je spoznavanje osnovnih principov bizinaizi in učenje či gong vaj namenjenih doseganju notranjega ravnovesja. Tečaj je namenjen vsem, ki bi se radi naučili tehnik sproščanja za bolj uravnoteženo in polno življenje.
Program bizinaizi XS je namenjen spoznavanju osnovnih principov filozofije bizinaizi in učenju či gong vaj namenjenih sproščanju. Na tečaju udeleženci spoznajo osnovne principe filozofije bizinaizi. Tečaj daje dobro osnovo za nadaljnje samostojno učenje tehnik sproščanja in obvladovanja stresa. Na tečaju se udeleženci naučijo samostojne uporabe osnovnih tehnik sproščanja v vsakdanjem življenju ter se na ta način opremijo za učinkovito obvladovanje stresa in doseganje boljših psiho-fizičnih sposobnosti. Tečaj bo potekal na Gospodarski zbornici Slovenije v inspirativnem okolju viharnice (prostor, primeren za kreativno in motivirano ustvarjanje in nadgradnjo poslovnih idej).

Izraz bizinaizi je zaščitena blagovna znamka, ki ponazarja novo kvaliteto življenja - življenja v katerem smo aktivni, vendar se pri tem ne izčrpavamo. Programi bizinaizi so namenjeni sodobnim ljudem, ki bi se radi naučili živeti kvalitetno življenje v pogojih sodobne družbe. S pomočjo pristopa bizinaizi lahko na naravni način dosežemo večje psiho-fizično ravnotežje, zmanjšamo stres, okrepimo imunski sistem in povečamo kvaliteto življenja. Odpravimo in preprečimo lahko negativne posledice stresa in sodobnega načina življenja.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
Krapinske Toplice, Hrvaška

Celodnevna kopalna karta za vodni parki Aquae Vivae

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Refleksna masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

-50%
Oseb: 1
NOVO Logatec, Prebold, Vremščica

Spoznavni tečaj jadralnega padalstva pri iFly

V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.