Sijoči in zdravi lasje! - 54 % na vrhunski paket za nego las : arganov šampon (1000 ml) + arganova maska za lase (1000 gr) + arganovo olje (100 ml)!

Plačajte 28,89 € za pravo tekoče zlato za nego vaših las, v vrednosti 62,80 €.

28,89€
    Kupi kupon
Vrednost:
62,80 €
-54%
Prihranek:
33,91 €
 
 

Maroško čudežno Arganovo olje ni kar tako dobilo ime “pravo tekoče zlato”, saj v sebi skriva pravi zaklad številnih zdravilnih učinkov. Že stoletja ga Berberi uporabljajo kot osnovno živilo v vsakdanji prehrani in zdravilo v tradicionalnem zdravilstvu.

Arganovo olje pridobivajo iz arganovih dreves (Argania Spinosa), ki rastejo le na jugozahodu Maroka. Drevesa so resnično nekaj posebnega, saj je zanje značilno, da lahko, tudi ko enkrat odmrejo, čez 7 let ponovno oživijo. Arganova drevesa igrajo pomembno ekološko vlogo, saj preprečujejo širjenje puščave, ker ohranjajo vlažnost in rodovitnost prsti, ki je bistvenega pomena za kmetijstvo, s katerim se ukvarja lokalno prebivalstvo. Leta 1999 je UNESCO arganovo drevo razglasil za del svetovne dediščine.
Arganovo olje vsebuje velike količine vitamina E, celo dvakrat več kot ga je v oljčnem olju, in več kot 80 % esencialnih maščobnih kislin. S takšno sestavo olje deluje kot močan antioksidant, nevtralizira proste radikale in aktivira kisik v celicah ter izboljšuje možganske zmogljivosti, vitamin E pa zavira staranje, skrbi za razvoj in vzdrževanje funkcij živčnega in mišičnega sistema. Poleg tega naj bi pomagal tudi v boju s trdovratnimi glivicami.

Ker zaradi dobrega vpijanja arganovo olje takoj učinkuje in ne pušča mastnih sledi, postaja vse bolj priljubljena sestavina kozmetičnih izdelkov.
Izdelki iz arganovega olja pomagajo pri številnih težavah s kožo, kot so pretirano suha koža, akne, luskavica in ekcem. Kremen in serumi spodbujajo naravno obnavljanje kože, gladijo gube, pomagajo odpravljati celulit in upočasnjujejo staranje.
Enako dobrodejno je olje za naše lasišče in lase. Ker je poleg vitamina E bogato tudi z omega 3 in 9 maščobnimi kislinami, lahko prodre globoko v notranjost lasu in nahrani poškodovane lasne folikle. Tako lase regenerira, preprečuje novo cepljenje lasnih konic in pretirano izpadanje. Lasišču zagotavlja dodatno vlago, okrepi lasne korenine, utrujenim lasem povrne svetleč lesk in sijaj, jih naredi bolj lahkotne in mehke. Je najboljše zdravilo za tiste lase, ki so vsakodnevno izpostavljeni ravnanju, sušenju ali kodranju. Ne samo, da jih nahrani in neguje, temveč deluje tudi kot zaščita pred škodljivimi UV žarki in ščiti lase pred zunanjimi vplivi, kot so sonce, onesnaževanje okolja, stres ali mehanske obremenitve.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Postira, otok Brač, Hrvaška

PRVOMAJSKI oddih s polpenzionom v krasnem Grand Hotelu View 4* na Braču

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Prvomajski oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novalja (Pag), Hrvaška

Aktivne počitnice v Liberty Plaza Hotelu 4* v Novalji

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!