Preživite počitnice v Španiji! 10-dnevni organiziran izlet z agencijo JAZON-6: avtobusni prevoz po programu + cestne in ostale pristojbine + 7x nočitev s polnim penzionom v dvoposteljni sobi hotela 3* + osnovno nezgodno zavarovanje in organizacija! Odhod 23. 4. in 17. 6. 2016.

Na voljo je več terminov - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe! Izredno ugodne pavšalne cene za otroke do 12 let!

10-dnevni organiziran izlet v Španijo z JAZON-6!
10-dnevni organiziran izlet v Španijo z JAZON-6!
10-dnevni organiziran izlet v Španijo z JAZON-6!
10-dnevni organiziran izlet v Španijo z JAZON-6!
349,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Checkin 3*, Pineda de Mar je preverjen, prijeten hotel z 150 sobami, vse sobe so klimatizirane z enostavnim pohištvom, kopalnico in satelitski TV. V veliki restavraciji nudijo zajtrk, kosilo, večerjo. Vsi obroki so samopostrežni. V hotelu je internetni kotiček in wi-fi, miza za biljard, otroški kotiček in družabni prostori, kjer se vsak večer odvija animacija. V hotelu lahko najamete kolesa in kajake. Plaža je oddaljena 500 m.

Obveščamo vas, da smo v 1. dan potovanja dodali še obisk MONAKA.
Predvideni program:
1. DAN: LJUBLJANA-ITALIJA-MONAKO-FRANCIJA
Zbirališče udeležencev potovanja v poznih popoldanskih urah v Ljubljani. Avtobusno potovanje s krajšimi postanki preko Padske nižine in Ligurskih Apeninov proti Franciji. Nočni obisk Monte Carla in sprehod do igralnice in mondenega hotela De Paris, kjer boste lahko opazovali nočno življenje kneževine. Seveda boste nekaj korakov naredili tudi po stezi formule 1.
2. DAN: PROVANSA-COSTA BRAVA
Vožnja preko južne Francije v Španijo. Prihod v Pinedo de Mar. Nastanitev v hotelu, kosilo in spoznavanje letovišča. Večerja in nočitev.
3.-8. DAN: POČITNICE NA COSTI BRAVI
Polni penzioni v hotelu. Prosto za uživanje na peščenih plažah. Predlagamo udeležbo na poldnevnih in celodnevnih izletih: Barcelona, Montserrat in šampanjske kleti, ogled viteških iger in flamenka, izlet v Marineland, vožnja z ladjico ob obali Coste brave, izlet v Gerono in Figueres. Nočitve.

9. DAN: COSTA BRAVA-FRANCIJA
Po zajtrku začetek potovanja preko francoskih pokrajin Languedoc in Provansa na Azurno obalo. Po prihodu v Nico – »kraljico Azurne obale«. Vožnja po znameniti angleški aveniji, mimo najstarejšega hotela Negresco do središča mesta. Nekaj prostega časa pred odhodom v Italijo.
10. DAN: FRANCIJA-ITALIJA-LJUBLJANA
Nočna vožnja skozi Italijo. Prihod v Ljubljano v zgodnjih jutranjih urah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.