Učinkovito in naravno hujšanje! - 71 % na par univerzalnih japonskih magičnih prstnih obročkov za hujšanje v spletni trgovini Rintintin.si! Poštnina je brezplačna.

Prava pot do idealne postave!

5,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-71%
Prihranek:
14,20 €
 
 

Dan na dan poteka boj za zmanjšan vnos kalorij in vitek stas. A nič več se vam ne bo potrebno boriti z vašim želodcem. Japonski magični obročki vam ponujajo osupljivo priložnost za dosego popolne telesne teže. Zasnovani so, da se znebite odvečnih kilogramov, brez da bi to pustilo sledove na vaši koži. Preprosto jih nataknete na palce in opazujte spremembe.

Magnetni silikonski gel na prstnem obročku dela čudeže, ko gre za vaše zdravje. Zveča vaš metabolizem in že s preprostim nošenjem obroča boste izgubili tiste dodatne kilograme! Specialni prstni obroček zmanjša tudi utrujenost in spodbuja vaše telo. Izboljša cirkulacijo krvi in pospeši proces obdelave hrane v prebavnem sistemu. Izguba teže je preprosta, kot nošnja obročkov na vaših prstih. Magneti znotraj obročev bodo oddajali magnetne sile z aktiviranjem področij, ki običajno niso vsakodnevno aktivna.
Način uporabe:
Obročka nataknite na palec vsake noge. Prepričajte se, da so magneti pod prstoma na sredini. Opravljate lahko vsakdanje delo, medtem ko obročki opravljajo svojega, da bi vi shujšali.
Skrivnost leži v dveh magnetkih, ki lahko oddajata 1.100 gaussov magnetne moči za stimulacijo akupunkturnih točk. To aktivira tista področja, ki jih normalno ne uporabljate med hojo, hkrati izboljša delovanje oslabljenih mišic.

Osredotočite se na izgubo teže in poskrbite za svoje zdravje. Kupite Japonske magične obročke danes in se prepričajte, kakšno pozitivno spremembo vam prinesejo prstni obročki. 20-minutno nošenje obročka ima isti učinek kot enourna hoja. Kaj lahko izgubite? Poizkusite jih še danes!

Lastnosti:
• Izboljša telesno cirkulacijo in metabolizem in s tem pomaga pri izgubi teže.
• Nič več pretiravanja z dietami.
• Velika priložnost znebiti se še zadnjih odvečnih kilogramov, brez škode za vašo kožo.
• Masaža nog.
• Maščobne kisline odplakne po sistemu, da se ne deponirajo.
• Iz silikona. Mehki, udobno za nošnjo in niso opazni na nogah.
• Dermatološko preizkušeno, niso alergeni.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
Žalec, Slovenija

Romantična masaža v dvoje z zlatim oljem, Salon Sprostilni kotiček

Popolna masaža za boljše počutje!

-50%
Oseb: 1
Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!

-60%
Oseb: 1
Celje, Slovenija

Premium beljenje zob z metodo PEARLSMILE®

Metoda PEARLSMILE® osvaja uporabnike po vsem svetu z osupljivimi rezultati!