Izmerite svojo temperaturo! - 50 % na elektronski termometer KT-DT4B za hitro, natančno in neboleče merjenje temperature! Poštnina je brezplačna!

Izdelano iz ekološko prijaznih materialov!

4,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,00 €
-50%
Prihranek:
5,10 €
 
 

Elektronski termometer KT-DT4B
S termometrom lahko telesno temperaturo izmerimo na različne načine. Oralno, podpazdušno oz. aksiralno, rektalno in ušesno. Oralna in aksiralna meritev je manj zanesljiva, saj je natančnost merjenja odvisna od dejavnikov kot so slina, lega termometra, čas merjenja, temperatura kože ali potenje. Rektalna in ušesna meritev sta zelo natančni in sta primerni za merjenje temperature tudi pri majhnih otrocih.

Temperaturo merimo v mirujočem stanju in nikakor takoj po jedi. Na pravilno meritev lahko vpliva tudi telesna aktivnost, zaužitje toplega napitka ali zadrževanje na soncu. Z digitalnimi termometri KT-DT4B je meritev hitra, natančna in neboleča, kar je zelo pomembno pri majhnih otrocih. Prenovljeni termometri so oblikovno in tehnološko izboljšani ter izdelani iz ekološko prijaznih materialov.

Osnovne tehnične lastnosti:
- teža izdelka: 12 g
- velikost izdelka: 14,5 x 2,2 x 1,2 cm
- merjenje temperature: oralno, rektalno ali aksilarno
- opozorilni znak ob končani meritvi
- funkcija spomina zadnje meritve
- zamenljiva baterija zadostuje za 200 ur meritev

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!