Čista stekla brez truda! - 50 % na komplet Mr. TI, inovativni sistem za hitro in enostavno čiščenje oken in drugih gladkih površin: 1x veliki brisalec + veliki ročaj + gratis čistilec za nanos pene z nastavkom iz mikrovlaken + gratis ergonomsko vedro! Poštnina je brezplačna!

Z znatno manj truda, napora in packanja do bleščeče čistih oken in drugih gladkih površin!

Mr.TI za cišcenje oken
Mr.TI za cišcenje oken
24,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,90 €
-50%
Prihranek:
24,95 €
 
 

Bleščeča čistoča na vseh gladkih površinah, brez lis, prog ali kapljanja vode. Mr. TI je inovativen izdelek s trpežno lopatico iz silikonskih polimerov, ki so ga razvijali kar 8 let.

Prednosti izdelka:
- HITREJŠE IN LAŽJE ČIŠČENJE RAZLIČNIH POVRŠIN: okna, ogledala, ploščice, tuš kabine, različne steklene in plastične površine itd.
- PRILEGANJE RAZLIČNIH POVRŠINAM: tudi zaobljenim - prilega se vsem površinam, saj se s pomočjo posebnih polimerov oprime vsake podlage in jo očisti.
- BREZ UMAZANIJE IN KAPLJANJA: umazanija ne teče vsepovsod, ampak se zbira v posebnem rezervoarju, ki ga enostavno spraznite/odlijete v posebno oblikovano vedro.
- Posebni polimeri ne uničujejo površine stekla ali plastike, kot se rado zgodi z navadnimi brisalci, kjer guma s starostjo otrdi - Mr. Ti ohrani prožen material skozi ves čas uporabe.

Komu je izdelek namenjen?
- Vsem, ki si za čiščenje oken ne želite zapraviti polovice vašega dneva - zakaj ne bi dela dokončali bistveno prej in si privoščili še kavico?
- Vsem, ki ste siti napornega in zamudnega čiščenja in tistim, ki cenijo svoj prosti čas.
- Izdelek tudi pri shranjevanju ne zavzame veliko prostora, zato ga boste z lahkoto shranili tudi v manjšem stanovanju ali celo poslovnih prostorih.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!