SUPER CENA za adventni vikend v Budimpešti za 1 osebo: prevoz s turističnim avtobusom (iz Ljubljane, Celja, Maribora ali Murske Sobote) + 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo in organizacija izleta!

Odhodi iz Ljubljane, Celja, Maribora in Murske Sobote! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

M&M Turist: Budimpešta, adventni vikend, 2 dni
M&M Turist: Budimpešta, adventni vikend, 2 dni
M&M Turist: Budimpešta, adventni vikend, 2 dni
109,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,55€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 odraslo osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine 7. 12.-8. 12. in 14. 12.-15. 12. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: [email protected] najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Informacije na telefonski številki: 01 244 25 30.
  • Odpoved rezervacije: veljajo splošni pogoji MM-TURIST d.o.o. objavljeni na http://www.mm-turist.si/
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 15 €/osebo, ki jo obračuna agencija M&M Turist, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezna doplačila: doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) 30 €.
  • Možna doplačila (ob prijavi): enoposteljna soba 42 €; madžarska večerja s folklornim programom 29 €; vožnja z ladjico 19 €; nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 7,10 €/osebo, zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 12 €/osebo.
  • Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 5.00); Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 6.00); Maribor (avtobusna postaja ob 6.50); Murska Sobota (na avtobusni postaji ob 7.30).
  • Ponudba vsebuje: adventni vikend (2-dnevni izlet) v Budimpešti za 1 osebo: prevoz s turističnim avtobusom (iz Ljubljane, Celja, Maribora ali Murske Sobote) + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela 4* + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo in organizacija izleta.
Koledar unovčljivosti

Praznični december v Budimpešti čara pravljično vzdušje med številnimi stojnicami, ki se šibijo pod madžarskimi dobrotami. Doživite čar prazničnih dni v Budimpešti tudi vi. Hotel 4*!

Program potovanja: 
1. dan: LJUBLJANA – CELJE – MARIBOR – MURSKA SOBOTA - BUDIMPEŠTA
Odhod avtobusa v jutranjih urah z obračališča mestnega prometa Dolgi most v Ljubljani in vožnja proti  Celju in Mariboru, kjer vstopijo tudi naši štajerski gosti. Vožnjo nadaljujemo v madžarsko prestolnico, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Z avtobusom in peš si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev Sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni in praznično okrašeni ulici Vaci, kosilo ali nakupe. Popoldan nastanitev v hotelu. V večernih urah možnost obiska čarde s tradicionalno večerjo (doplačilo), kjer bomo spoznali dobrote madžarske kuhinje ter lepote madžarskih plesov in glasbe. Med večerno vožnjo bomo občudovali pogled na prestolnico v lučkah. Prenočevanje.

2. dan: BUDIMPEŠTA – SLOVENIJA
Po zajtrku si bomo mesto ogledali še z druge, rečne perspektive; po želji se bomo z ladjico popeljali po Donavi (doplačilo). Plovba od Margaretinega otoka, pod mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadelo. »Skok« čez verižni most na grajski grič, kjer stojijo mogočna Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača in od koder se nam odpira čudovit razgled na Budimpešto. Staro mestno jedro v svojem srcu skriva številne kulturne in sakralne spomenike, ki navdušijo vsakogar. Nekaj prostega časa za osvežitev ali za kosilo, nato pa odhod proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

Podrobnosti o ponudniku

M & M TURIST d.o.o. Ljubljana

Ulica Gledališča BTC 10
1000 Ljubljana
Slovenija

01 244 25 30
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Golte, Slovenija

Uživajte v zimski čarobnosti: smučarski oddih v Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 84,00 €. Razliko 336,00 € do polne cene (420,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bohinjska Bistrica, Slovenija

Oddih s polpenzionom, kopanjem in savno v Bohinj Eco hotelu 4*sup

Nepozabne počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Strunjan, Slovenija

Oddih s polpenzionom v Apartmajih Salinera 3* Premium v Strunjanu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Krasen SPA PACKEGE z zajtrkom v Hotelu Slatina 4*

Sodoben zdraviliški zdravstveni center! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Donja Stubica, Hrvaška

Krasen družinski oddih v mobilnih hiškah v Termah Jezerčica

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!