Predbožična pravljica na Poljskem: Krakov, Wieliczka in zgodovinski spomin na Auschwitz z goHolidays! SUPER CENA za 3-dnevni predbožični izlet na Poljsko: 2x nočitev z zajtrkom v hotelu Ibis Centrum v strogem centru mesta + prevoz s turističnim avtobusom + turistično vodenje + organizacija!

TERMIN ZAGOTOVLJEN! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Brez doplačila za manjše skupine!

goHolidays, Krakov in Auschwitz: avtobusni izlet, 3 dni
goHolidays, Krakov in Auschwitz: avtobusni izlet, 3 dni
goHolidays, Krakov in Auschwitz: avtobusni izlet, 3 dni
goHolidays, Krakov in Auschwitz: avtobusni izlet, 3 dni
goHolidays, Krakov in Auschwitz: avtobusni izlet, 3 dni
goHolidays, Krakov in Auschwitz: avtobusni izlet, 3 dni
139,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,70€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine 28. 11.-1. 12. in 19. 12.-22. 12. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234 (ob delovnikih, od 9.00 do 17.00).
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi.
  • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Možna doplačila: zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 15 €; riziko odpovedi 14 €/osebo (riziko odpovedi se lahko sklene samo ob prijavi); enoposteljna soba 25 €; rudnik soli Wieliczka z lokalnim vodnikom 37 € na osebo, otroci do 18 leta 32 €; kraljevi grad Wawel z Zigmunodovim zvonom 15 €, otroci do 18 leta 10 €; muzej Auschwitz Birkenau (lokalni vodnik) 29 €, otroci do 18 leta 15 €.
  • Vstopno mesto: Ljubljana - s postajališča Dolgi most ob 22.00; Domžale - izpred Mercator centra ob 22.20; Celje - s parkirišča pred dvorano Zlatorog ob 23.00; Slovenska Bistrica - z bencinske črpalke MOL pri Sparu ob 23.30; Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 23.50.
  • Ponudba vsebuje: 3-dnevni predbožični izlet na Poljsko: 2x nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljnih in triposteljnih sobah s TWC v hotelu Ibis Centrum v strogem centru mesta, cca 5 min peš od adventnih sejmov + prevoz s sodobnim turističnim avtobusom (iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice ali Maribora) + turistično spremljanje/vodenje + cestne in ostale pristojbine + zunanji ogledi po programu + organizacija potovanja.
Koledar unovčljivosti

Predbožična pravljica na Poljskem: Krakov, Wieliczka in zgodovinski spomin na Auschwitz

Zakaj na to potovanje?
Odkrijte zgodovinski in kulturni Krakov, eno najlepših evropskih mest
Doživite pravljično predbožično vzdušje na poljskih ulicah
Obiščite svetovno znani rudnik soli Wieliczka in občudujte podzemne umetnine
Hotel v centru mesta omogoča raziskovanje božičnih sejmov,
Uživajte v okusni poljski kulinariki: Pierogi, Sernik in dišeč Grzaniec

Program

1. dan: Nočna vožnja proti Poljski
Odhod avtobusa ob 22. uri iz Ljubljane in nočna vožnja mimo Dunaja in Brna proti Poljski. Prijetno nočno potovanje proti Krakovu, kjer vas čaka nepozabna predbožična dogodivščina.

2. dan: Krakov – kraljevska zgodovina in praznični utrip
Po prihodu v Krakov v dopoldanskih urah bomo začeli naš ogled z zgodovinskimi znamenitostmi mesta, kot so trdnjava Barbakan, mestno obzidje in slavnostna Florianska ulica, ki nas bo pripeljala do čudovitega glavnega trga. Tam vas bodo pričakali poulični umetniki, čudovita Marijina cerkev in slavni predbožični sejem s prazničnimi dobrotami, kot so Pierogi (polnjene testenine) in tradicionalni poljski "Grzaniec" (kuhano vino). Obiskali bomo tudi kraljevski grič Wawel, kjer si boste lahko ogledali dvorišča, katedralo in Zigmundov zvon želja (doplačilo). Ustavili se bomo tudi pri grobnici, kjer počiva poljska kraljica naših korenin Ana Celjska.
Popoldan in zvečer se bo praznično vzdušje razbohotilo na stojnicah, kjer boste lahko uživali ob toplih napitkih in lokalnih specialitetah. Ne pozabite pokusiti Krakovskih klobasic, ki jih je oboževal slavni režiser Steven Spielbeg, Nočitev v hotelu v centru mesta.

3. dan: Rudnik soli Wieliczka in umetniški Kazimierz
Po zajtrku se bomo odpravili do enega najbolj osupljivih podzemnih krajev na svetu – rudnika soli Wieliczka (doplačilo). Sprehajali se bomo med podzemnimi galerijami, kjer so solni kipi ovekovečili poljsko zgodovino, vključno s kraljevskimi dvoranami, katedralami in mitološkimi zgodbami o princesi Kingi. Jamo je že pred pol tisočeletja obiskal slavni znanstvenik Nikolaj Kopernik, ki je študiral na krakovski univerzi.
Popoldne se vrnemo v Krakov in obiščemo boemsko četrt Kazimierz, kjer si bomo ogledali znamenite lokacije iz filma "Šindlerjev seznam" ter občutili umetniško energijo mesta. Sprostite se na trgu Plac Novy in uživajte v lokalnih barčkih in restavracijah. Nočitev.

4. dan: Auschwitz – Birkenau in vrnitev domov
Po zajtrku sledi vožnja proti Oswiecimu, kjer si boste lahko ogledali muzej nekdanjega koncentracijskega taborišča Auschwitz – Birkenau (doplačilo). Spoznali boste težko zgodovino tega kraja, ki nosi spomin na eno najtemnejših poglavij človeštva. Po ogledu se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli pozno ponoči.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Popolne krompirjeve počitnice v luksuznem dizajn hotelu Lone v Rovinju

LAST MINUTE ODDIH!

Edinstven ambient in zatočišče pred vsakdanjim stresom. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Salzburg, Avstrija

Izlet v praznični Salzburg z goHolidays!

Brez doplačila za manjše skupine! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Budimpešta, Madžarska

Praznični enodnevni izlet in ogled madžarske metropole z goHolidays!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!