ADVENTNI VIKEND V BUDIMPEŠTI z GOHOLIDAYS! SUPER CENA za 2-dnevni izlet z ogledom praznične Budimpešte: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom + 1x nočitev z zajtrkom v hotelu + turistično spremljanje/vodenje + zunanji ogledi po programu + organizacija potovanja!

TERMINI ZAGOTOVLJENI! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!

goHolidays: praznična Budimpešta, izlet, 2 dni
goHolidays: praznična Budimpešta, izlet, 2 dni
goHolidays: praznična Budimpešta, izlet, 2 dni
goHolidays: praznična Budimpešta, izlet, 2 dni
goHolidays: praznična Budimpešta, izlet, 2 dni
goHolidays: praznična Budimpešta, izlet, 2 dni
goHolidays: praznična Budimpešta, izlet, 2 dni
99,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,50€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termin 21. 12.-22. 12. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234 (od ponedeljka do petka, 9.00-17.00).
  • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 3 €/osebo nad 18 let/dan.
  • Možno doplačilo: 1-urna panoramska vožnja z ladjico 19 €/osebo (otroci do 18. leta 15 €/osebo).
  • Vstopna mesta: Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 4.00; Domžale - izpred Mercator centra ob 4.20; Celje - s parkirišča dvorane Zlatorog ob 5.00; Slovenska Bistrica - z bencinske črpalke MOL pri Sparu ob 5.25; Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 5.50; Murska Sobota - s parkirišča pred nakupovalnim centrom TUŠ Bakovska ob 6.50.
  • Ponudba vsebuje: 2-dnevni izlet z ogledom praznične Budimpešte: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom (iz Ljubljane, Domžal, Celja, Slovenske Bistrice, Maribora ali Murske Sobote) + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih in triposteljnih sobah s TWC, v hotelu A&O City Budapest ali podobnem + turistično spremljanje/vodenje + cestne in ostale pristojbine + zunanji ogledi po programu + organizacija potovanja.
Koledar unovčljivosti

ADVENTNI VIKEND V BUDIMPEŠTI 2024

Očarljiva adventna okrasitev ulic Vaci ter Štefanovega trga,
Bogata ponudba adventnih prigrizkov in pijače na stojnicah,
Praznični selfie pred mogočnim parlamentom,
Hoteli v centru mesta,
Boemski židovski del z restavracijami, klubi in barčki.


Predviden program:

1. dan
Zjutraj odhod avtobusa iz Slovenije in nadaljevanje vožnje po vstopu na Madžarsko ob južni obali Blatnega jezera do Budimpešte. Madžarski prestolnici pravijo tudi lepotica ob Donavi, predvsem zaradi slikovite lege ter veličastne arhitekture, ki ji daje poseben pečat zlato obdobje mesta v drugi polovici 19. stoletja. Po prihodu se bomo najprej podali na peštansko stran mesta preko znamenitega Elizabetinega mostu. Vožnja do Trga Herojev, ki je lociran v čudoviti okolici slikovitega mestnega parka. Skok do zanimivega dvorca Vajahunyadi in prvega božičnega sejma.

Sledi odhod proti strogemu mestnemu jedru in znameniti ulici Vaci, ki velja za srce mesta. Mestno središče je najlepše ravno v adventnem času, ko so stojnice polne klobasic, kuhanega vina, groga, darilc in drugega predbožičnega blaga. Sprehodili se bomo do Štefanovega trga in po želji obiskali notranjost bogato okrašene in elegantne Štefanove katedrale.

Prosti čas za samostojne oglede, kosilo, obisk stojnic in morda skok do nepozabne pokrite tržnice. Razveselili se bomo, ko se bodo prižgale lučke in bo adventno vzdušje na trgih in ulicah na višku. Zvečer namestitev v hotelu in nočitev.

2. dan
Po samopostrežnem zajtrku imate najprej možnost proti doplačilu, da si mesto ogledate še z druge perspektive. Vabimo vas, da se odpravite na panoramsko vožnjo z ladjico od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello... Sledil bo »skok« čez reko na grajski grič, kjer je Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača in od koder je čudovit razgled na Budimpešto. Nekaj prostega časa za kosilo, skok da katerega izmed nakupovalnih centrov ali katerega izmed muzejev, nato pa se odpravimo počasi proti domu. Če bo rekonstrukcija slavne Citadelle že končana, si bomo privoščili še zadnji pogled na osvetljeno mesto. Domov bomo prispeli v poznih večernih urah.

Nameščeni bomo v A&O Budapest City, ki je bil popolnoma obnovljen v času Covid epidemije. Sobe so dvoposteljne s TWC in SAT TV. Gostom je na voljo 24 ur odprta recepcija in snack bar. V celotnem hotelu je na voljo brezplačni WiFi. Centralna lokacija omogoča potnikom odkrivanje bogatega božičnega dogajanja, bogate kulinarične ponudbe in nočnega življenja. Židovski del, ki je srce nočnega dogajanja je oddaljen cca. 5 min. Najbližja postaja podzemne železnice Oktogon je oddaljena 500m, Blaha Lujza postaja po 550 m.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Radenci, Slovenija

Termalni oddih s kopanjem v Hotelu Radin 4* ali hotelu Izvir 4* v Radencih

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Bled, Slovenija

Popoln zimski wellness oddih v Hotelu Ribno 4* superior na Bledu

Vrednost kupona je 25,80 €. Razliko 103,20 € do polne cene (129,00 €) plačate direktno ponudniku.