SUPER CENA za BOOM NEDELJO na Kopah: 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v Lukovem domu na Kopah, v sobi z lastno kopalnico + 2-dnevna smučarska vozovnica za Kope (2x dnevna smuka in 1x nočna smuka) za 2 osebi + wi-fi + brezplačno parkirišče!

SMUČANJE NA 13 PROGAH! Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Lukov dom, Kope: boom nedelja s smučanjem
Lukov dom, Kope: boom nedelja s smučanjem
Lukov dom, Kope: boom nedelja s smučanjem
Lukov dom, Kope: boom nedelja s smučanjem
189,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,95€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi od 1. 12. 2024 do 31. 3. 2025 (odhod), oz. do konca smučarske sezone, za nočitev z nedelje na ponedeljek.
  • Rezervacijo termina lahko opravite po nakupu kupona direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan (preko povezave v zavihku Moji kuponi) ali s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 02 88 39 850. Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od trenutne razpoložljivosti namestitvenih kapacitet. Razpoložljivi termini se sproti posodabljajo in so v koledarju označeni zeleno. Termini, ki niso označeni, niso na voljo.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 1,50 €/osebo/dan (0,75 €/osebo/dan za otroka 7-18 let); prijavnina 1 € na dan prihoda.
  • Ugodnosti za otroke: otroci do dopolnjenega 6. leta brez dodatnega ležišča bivajo gratis; doplačilo za otroke od 6. do dopolnjenega 14. leta 70 % cene odraslega.
  • Možna doplačila: dodatno ležišče v sobi 20 €/noč.
  • Hišni ljubljenčki (do največ 8 kg) so dovoljeni z doplačilom 15 €/noč.
  • Smučarska vozovnica velja od 9.00 naprej na dan prihoda in do 16.00 na dan odhoda.
  • Prijava 14.00-22.00; odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: Boom nedeljo na Kopah: 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v Lukovem domu, v sobi z lastno kopalnico + 2-dnevna smučarska vozovnica za Kope (2x dnevna smuka in 1x nočna smuka) za 2 osebi + wi-fi in parkiranje.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Lukov dom je prijazen in domač namestitveni objekt v neokrnjeni naravi Slovenjgraškega Pohorja. Leži na nadmorski višini 1.350 m, v turističnem centru Kope. Odlikujejo ga: kakovost namestitev, odlična restavracija, sodoben wellness center ter izjemna lokacija z nepozabnim razgledom.
Sobe v domu so prijetne in funkcionalno opremljene. Imajo lastno kopalnico in televizijo.
Nastanitvena kapaciteta Lukovega doma je do 180 oseb.
Namestitev v Lukove domu je odločitev brez tveganja, da bi odhajali nezadovoljni, saj se bo osebje v vseh pogledih trudilo za vaše dobro počutje.
V vseh prostorih doma je neomejen in brezplačen dostop do interneta (wi-fi).

Smučišče Kope postaja eno izmed najbolj modernih smučišč doma, saj ponuja vrhunsko udobje in varnost za smučarje vseh ravni, za pogumne, previdne in otroke.
Za sezono 2023/2024 so posodobili 10 obstoječih smučarskih prog in dodali 3 nove freestyle proge, tako da je od lani smučanje omogočeno na kar 13 različnih progah, ki bodo tudi širše, za še udobnejšo smuko!

Za prevoz z ene do druge točke bosta poskrbeli dve novi 4-sedežnici (Kopnik in Pahernik) in ena vlečnica (Velika Kopa). V  novoodprtem Grmovškovem domu je poleg domače restavracije tudi prenovljeni Holcer pub, v katerem bo letos med vikendi zabave še več. V program dodajajo tudi spevnejše elektronske ritme, ki se bodo vrteli predvsem v Zajčici, med smuko ali po njej.

Kaj ostaja tako, kot je bilo?
• Proge za pogumne, previdne in otroke.
• Na smučišču in ob njem bo še vedno na voljo vsa ponudba za udoben dan na snegu – izposoja opreme, šola smučanja, hitri prigrizki ali domače jedi, glasbeni program, proga za tek na smučeh, doživetje s krpljami in program za otroke.
• Otroke čakajo sankališče, otroški poligon, kjer se lahko naučijo prvih zavojev, šola smučanja in deskanja, skupaj z vami se lahko odpravijo na dogodivščino s krpljami, se sprehodijo na bližnje vrhove, smučajo na izbranih smučarskih progah ali pa svoj čas preživljajo v eni izmed dveh pokritih igralnic.

Podrobnosti o ponudniku

VABO d.o.o., Lukov dom na Kopah

Razborca 31
2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Slovenija

02 88 39 850

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

JESEN V ROGAŠKI! Oddih s polpenzionom v Grand Hotelu Rogaška 4*

Grand Hotel Rogaška - hotel, ki umirja ter poživi telo in duha.