Unikatno! -50% na sestavljanko (puzzle, 38,5 cm x 26,5 cm) z vašo fotografijo, format A3, v tiskarni Cyber print shop: Hala A, BTC City v Ljubljani!

Personalizirana sestavljanka za zabavno preživljanje prostega časa!

9,99€
Kupi kupon
Vrednost:
19,95 €
-50%
Prihranek:
9,96 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,05€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 11. 2024 (ponudnik ne omogoča podaljšanja unovčenja kuponov).
  • Ko prejmete šifro kupona, svojo fotografijo pošljete na e-mail: [email protected] ali jo prinesite v poslovalnico na usb ključku. Obvezno pripišite telefonsko številko.
  • S seboj obvezno prinesite natisnjen kupon ali ga pošljite kot priponko na e-mail [email protected].
  • Naročeno prejmete po pošti v 7 delovnih dneh od oddaje naročila. Poštnina ni vključena v ceno in znaša 6,00 € (+ provizija Pošte Slovenije) za pošiljanje hkratnega naročila do največ 3 sestavljank na naslove na območju Republike Slovenije (plačate jo po povzetju). Za hkratno naročilo več kot 3 sestavljank je potrebno doplačilo poštnine po veljavnem ceniku dostavne službe.
  • Osebni prevzem je možen 5 dni po prevzemu naročila po predhodnem dogovoru s ponudnikom na naslovu: Cyber Print Shop, BTC Hala A (Vhod A7)Ameriška 13, 1000 Ljubljana.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor naročilo oddate in sestavljanke ne prevzamete v roku 1 meseca.
  • Ponudba vsebuje: 1x sestavljanko (puzzle, 38,5 cm x 26,5 cm) z vašo fotografijo, format A3, v tiskarni Cyber print shop: Hala A, BTC City v Ljubljani. Sestavljanko prejmete sestavljeno, na trši podlagi, v prozorni vrečki.

Čisto vaša sestavljanka!
Podarite si sestavljanko z vašim motivom ali pa obdarite najbližje - da ne bodo nikoli pozabili najljubših ljudi in najsrečnejših spominov!

Cyber Print Shop, edinstvena blagovna znamka, ki je nastala na osnovi dolgoletnih izkušenj in znanj, pod okriljem podjetja Permita d. o. o., sestavlja ekipa kreativnih, inovativnih in prilagodljivih sodelavcev. Tu izdeluje fotografije različnih formatov, plakate, nalepke, tiska na majice, skodelice, platno, koledarje, pisarniški in promocijski material, vam po meri izdela vizitko, žig ali letak za posebne priložnosti, gravira na les ali plastiko. Odlikujejo se po hitri odzivnosti ter kvalitetni in inovativni storitvi. Zavedajo se, da je redno preverjanje kakovosti pogoj za odlično opravljeno delo, zato temu namenjajo veliko pozornosti in odgovorno skrbijo, da so storitve opravljene v dogovorjenem roku. Vedno se trudijo najti optimalno rešitev skupaj z naročnikom.

Podrobnosti o ponudniku

Cyber Print Shop, PERMITA d.o.o.

Ameriška ulica 13, Hala A, BTC City
1000 Ljubljana
Slovenija

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Personalizirani stenski fotokoledar 2025, format A3

Nobene potrebe ni, da bi bil koledar brezoseben - naj bo vaš popoln unikat!

-68%
NOVO

Komplet 4 kompatibilnih nastavkov Oral-B Precision Black

Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke gratis! Ultimativna naravna moč čiščenja, kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!

Super cena
NOVO

2x set 12 akrilnih flomastrov za vse površine SelectBeto™

Vrhunski flomastri za izdelavo čestitk, velikonočnih okraskov, risanje & pisanje po najrazličnejših podlagah, od kamna do usnja! Ne spreglejte vseh paketov flomastrov med dodatnimi možnostmi ponudbe!