Napredno zaklepanje! -50% na varnostni XL digitalni elektronski sef v črni barvi (200 x 310 x 200 mm) s prostornino 10l + 2x ključ + 1x silikonski pokrovček + 2x pritrdilni zatič z vijakom + 1x vložek iz filca za zaščito nakita! Poštnina je brezplačna!

Popolna rešitev za varno shranjevanje vaših dragocenosti!

Varnostni XL digitalni elektronski sef
Varnostni XL digitalni elektronski sef
44,99€
Kupi kupon
Vrednost:
89,99 €
-50%
Prihranek:
45,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,22€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Naročilo izvršite direktno (avtomatično) ob nakupu kupona preko sistema na 1nadan.si.
  • Naročeno prejmete po pošti v roku 2 delovnih dni od oddaje naročila. Poštnina je brezplačna za pošiljanje na naslove na območju Republike Slovenije.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.
  • Ponudba vsebuje: 1x varnostni XL digitalni elektronski sef v črni barvi (200 x 310 x 200 mm) s prostornino 10l + 2x ključ + 1x silikonski pokrovček + 2x pritrdilni zatič z vijakom + 1x vložek iz filca za zaščito nakita. Napajanje: 4x AA baterija (niso priložene).

Varnostni XL digitalni elektronski sef
Varnostni XL digitalni elektronski sef je popolna rešitev za varno shranjevanje vaših dragocenosti. S svojo prostornino 10 litrov in dimenzijami 200 x 310 x 200 mm vam omogoča dovolj prostora za shranjevanje denarja, nakita, dokumentov in drugih pomembnih predmetov.

Ta črn sef je opremljen z naprednim digitalnim elektronskim zaklepanjem, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Sistem omogoča uporabo osebnega gesla, ki ga lahko enostavno nastavite in spremenite po potrebi. Poleg tega je vključen tudi ključ za nujne primere, ki omogoča dostop v primeru pozabljenega gesla ali izpada električne energije.

Varnostni XL digitalni elektronski sef je izdelan iz trpežnega jekla, ki zagotavlja odpornost proti vlomom in udarcem. Ima tudi preprosto in elegantno obliko, ki se bo lepo podala v vsak prostor. Sef je opremljen z notranjim oblazinjenjem, ki ščiti vaše dragocenosti pred praskami in poškodbami.

Ne glede na to, ali ga uporabljate doma, v pisarni ali v hotelu, bo Varnostni XL digitalni elektronski sef zagotovil varnost in mirnost vaših dragocenosti. Zaupajte v njegovo zanesljivost in se prepričajte, da so vaše dragocenosti vedno varne.

Elektronski sef je odlična rešitev za shranjevanje dragocenih predmetov doma, v pisarni ali na drugem mestu, kjer je pomembno, da zavarujete dragocenosti itd. za varno polaganje ne le denarnih plačil, ampak tudi potovalnih dokumentov. Dimenzije prostora v sefu omogočajo shranjevanje listov do velikosti A5 in vseh vrst manjših predmetov visoke vrednosti.

Trdna konstrukcija in možnost nastavitve lastnega šifriranja zagotavljata gotovost in varnost ter zagotavljata, da nihče drug ne bo imel dostopa do vsebine. Sef je vzdržljiv in odporen na poškodbe ter razmeroma težak. Zato se zmanjša tveganje, da bi ukradli celoten zaklad in ga neopaženo odnesli izven objekta ali prostora, kjer se nahaja.

Zapiranje vrat z debelimi zapahi učinkovito igra dodatno zaščitno vlogo, saj preprečuje njihovo vsiljevanje. Sef vam omogoča shranjevanje vseh pomembnih stvari, vključno z: denar, nakit, dokumenti ali manjša elektronska oprema ter pomnilniški mediji z občutljivimi podatki.

Na sprednji strani vrat je elektronska nadzorna plošča. Napajajo ga 4 baterije, ki se nahajajo na notranji steni vrat.

TOVARNIŠKA ŠIFRA: 159

NASTAVITEV KODE
- Ko so vrata odprta, enkrat pritisnite gumb za ponastavitev, vnesite kodo, ko se prižge rumena lučka.
- Vnesite novo kodo (3-8 mest) in pritisnite gumb enter za potrditev.
- Dvakrat boste zaslišali pisk, kar pomeni, da si je nova koda zapomnila.

Imamo tudi dostop do tradicionalne ključavnice. Omogoča odpiranje sefa v nujnih primerih, če pozabite kodo. Ključ naj bo zato skrit, stran od sefa, da preprečite nepooblaščen dostop. Na vratih je nameščen gumb za odpiranje vrat sefa.

LED diode nad ploščo nam dajejo informacije o stanju baterije in ali pravilno izvajamo aktivnosti. Ko je treba zamenjati baterijo, po odprtju trezorja zasveti LED.

Komplet vsebuje tudi pritrdilne zatiče, s katerimi lahko sef pritrdite na steno ali omarico skozi luknje na zadnji strani.

Naložba v izdelek, namenjen zmanjšanju tveganja kraje dragocenih predmetov ali skrivnih dokumentov, se lahko izkaže za ključno ne le v zasebnem, ampak tudi v poslovnem življenju. To bo tudi znak visoke kakovosti storitev za hotelske goste.

- VELIKOST XL IMA VELIKO NOTRANJOST – prostornina sefa je 10 litrov. Dimenzije prostora v sefu omogočajo shranjevanje listov največ A5 in vseh vrst predmetov visoke vrednosti.
- DVOJNA VARNOST – elektronsko šifriranje in odpiranje v sili s tradicionalno ključavnico zagotavlja visoko zaščito pred nepooblaščenim dostopom. Ključavnico lahko večkrat programirate s 3-8 mestno dostopno kodo. Po trikratnem napačnem vnosu kode se pojavi 30-sekundno zaklepanje, ki se signalizira z lučkami in zvokom. Če so baterije izpraznjene, bo sef to tudi signaliziral z LED lučko.
- GARANCIJA ZA VARNOST – debele stene in trdna vrata ščitijo pred krajo. To je odlična rešitev za shranjevanje dragocenih predmetov v vašem domu, pisarni ali na drugem mestu, kjer je pomembno, da zavarujete dragocenosti itd. tam položite ne le plačilna sredstva, ampak tudi potne dokumente.
- MOŽNOST OBEŠANJA – sef lahko pritrdite na steno ali omaro. V kompletu sta 2 pritrdilna zatiča, ki omogočata varno in trajno namestitev.

Specifikacije:
– barva: črna
- material: jeklo
- napajanje: 4x AA baterije (niso priložene)
- prostornina: 10l
- mere (dolžina/širina/višina): 20 x 31 x 20 cm; notranje mere: 30 x 19,5 x 17 cm; teža: 3,982 kg
- elektronski sef
- 2 ključa
- silikonski pokrovček
- 2 pritrdilna zatiča z vijaki
- vložek iz filca za zaščito nakita

Podrobnosti o ponudniku

Rok Groznik s.p., Haloorodje Spletna trgovina

Podturn pri Dolenjskih Toplicah 42
8350 Dolenjske Toplice
Slovenija

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!