Slovenske Benetke! SUPER CENA za krasen oddih za 2 osebi v popolnoma prenovljeni tradicionalni piranski hiši v Butičnem hotelu PiranArt v srcu Pirana: 2x nočitev s polpenzionom (zajtrk in večerja) v dvoposteljni sobi z lastno kopalnico + gratis domač sladoled!

Skok v pravljični Piran! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Butični hotel PiranArt, Piran: oddih v dvoje
Butični hotel PiranArt, Piran: oddih v dvoje
Butični hotel PiranArt, Piran: oddih v dvoje
Butični hotel PiranArt, Piran: oddih v dvoje
120,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,60€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (lahko podaljšate bivanje).
  • Kuponi so unovčljivi do 5. 12. 2024.
  • Obvezna rezervacija takoj po nakupu s šifro kupona preko e-maila: [email protected] (navedite ime, priimek, e-mail, telefon in želeni termin). Rezervacija je odvisna od razpoložljivih kapacitet. Informacije na 051 383 082 ali [email protected]
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa.
  • Možno doplačilo: možna izposoja družabnih iger, senčnika, vodnih blazin, opreme za potapljanje, brisač za plažo, koles, skiroja itd.; možnost nakupa daril zase in družino v Eko in Art trgovini.
  • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Hišni ljubljenčki so dobrodošli.
  • Prijava po 15.00; odjava do 11.00.
  • Nastanitev nosi oznako Green&Safe.
  • Ponudba vsebuje: nepozaben oddih za 2 osebi v popolnoma prenovljeni tradicionalni piranski hiši v Butičnem hotelu PiranArt v srcu Pirana: 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zasebno kopalnico + polpenzion (odličen zajtrk in večerja) + gratis domač sladoled v času bivanja + darilni bon PiranArt trgovine in Salsa plesne trgovine.
  • Akcija 1nadan: ob unovčenju kupona prejmete popust na 1-urni tretma refleksologije in sprostilne masaže stopal v sobi. Velja v času bivanja.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Počitnice v slovenskih Benetkah!

Butični hotel PiranArt  se nahaja v centru Pirana, v neposredni bližini plaže Punta! Sprostite se v zgodovinski stavbi iz 19. stoletja in uživajte v sveži, sproti pripravljeni hrani z lokalno pridelanimi sestavinami višje kakovosti. Pričakala vas bo pogostitev dobrodošlice in darilo iz Eko kotička. Sprehodite se po slovenski obali, oglejte si to znamenito srednjeveško mesto in obiščite še ostala obmorska mesta. Le minuto in pol do plaže Punta!

PiranArt je zgodba o človeku, ki je hotel deliti svojo ljubezen do morja s celim svetom. Začelo se je kot družinska počitniška hiša, nato pa so jo v celoti prenovili in postala je kraj veselja ter počitka za vse, ki imajo radi morje. Intimnost sob očara vsakega ter daje občutek beneške tradicije in miru. Jedilnica vzbuja apetit in komaj čakate, da uživate v zajtrku, ki je skrbno oblikovan povsem po vaših željah. Plaža je oddaljena le 100 m in ko odprete okno svoje sobe, lahko zavohate sol, ki se zliva z obalo. Prijazno osebje vas bo sprejelo z domačimi dobrotami in odšli boste ne le z lepimi spomini, temveč tudi s koščkom slovenske kulture.

Predstavitev butični hotel PiranArt  

Predstavitev PiranArt Eko trgovina

Predstavitev Eko ArtGarden

OBMORSKO MESTO PIRAN
Dragulj slovenske Obale in mesto s pravim istrskim šarmom. To mestece je na rtu Madona oziroma piranski Punti, ki ločuje Piranski in Koprski zaliv. Domačini se radi pošalijo, da nihče ne more neopažen priti ali oditi, saj v mesto vodi samo ena pot. Osrednji Tartinijev trg, ki je dobil ime po izjemnem virtuozu in avtorju ene najbolj znanih in najbolj zahtevnih evropskih skladb za violino. Obiščete lahko njegovo rojstno hišo, Pomorski muzej v palači Gabrielli, multimedijski muzej Pyrhani, številne galerije, obnovljen piranski akvarij ali pa se povzpnete na mogočno obzidje in uživate v čudovitem razgledu  
Tu se lahko zgubljate po ozkih uličicah, nakupujete na mestni tržnici in bližnjih trgovinah s spominki, obedujete v restavracijah z okusno in raznovrstno kulinarično ponudbo, se s prijatelji ustavite na pijači v enem izmed obmorskih lokalov s prečudovitim razgledom na morje in se nato sprehodite do špice rta in povzpnete na piranski svetilnik, eno največjih znamenitosti mesta. Prepričani smo, da tudi ljubitelji podvodnega sveta ne bodo ostali razočarani, saj je ob piranski Punti tudi najgloblja točka slovenskega morja, zavarovana kot naravni spomenik.

Podrobnosti o ponudniku

Eureka Krasnov d.o.o., Butični hotel PiranArt

Mašerova ulica 4
6630 Piran
Slovenija

051 383 082
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.