FIRENCE in BISERI TOSKANE! SUPER CENA za 2-dnevni izlet z goHolidays: prevoz s turističnim avtobusom + spremljanje in organizacija + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni ali troposteljni sobi v hotelu 3* + vse cestnine, parkirnine, DDV in vstopne takse!

ZAGOTOVLJENI ODHODI! Obiščite mesta polna zgodovinskih in kulturnih znamenitosti!

goHolidays: Firence in Toskana, izlet, 2 dni
goHolidays: Firence in Toskana, izlet, 2 dni
goHolidays: Firence in Toskana, izlet, 2 dni
115,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,58€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine 5. 10.-6. 10., 26. 10.-27. 10. in 2. 11.-3. 11. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. 
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezno doplačilo na potovanju: turistična taksa 3 €/osebo/noč, otroci do 18. leta takse ne plačajo.
  • Možno doplačilo: zagotovitev enoposteljne sobe 25 €/osebo/noč; zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 15 €/osebo; riziko odpovedi 14 €/osebo; odhod iz Celja in Maribora 25 €.
  • Možna doplačila na potovanju: izlet na toskansko podeželje z ogledom muzeja Leonardino 15 €; obisk oljarne s prigrizkom in degustacijo 21 €.
  • Vstopno mesto: Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 4.45 ali Sežana - izpred hotela Safir ob 6.00 ali Celje iz parkirišča pred dvorano Zlatorog ob 3.45 ali Maribor - izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski ulici ob 3.00.
  • Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 40 oseb.
  • Ponudba vsebuje: Firence in biseri Toskane: 2-dnevni izlet z goHolidays: prevoz s turističnim avtobusom + spremljanje in organizacija + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni ali troposteljni sobi v hotelu 3* + vse cestnine, parkirnine, DDV in vstopne takse. Zajtrki v Italiji so običajno preprosti in osnovni, ponavadi le rogljički s kavo ali drugim toplim napitkom ter kruh z raznimi namazi.
Koledar unovčljivosti

FIRENCE IN BISERI TOSKANE
Na dvodnevnem potovanju po Toskani obiščite tri izjemna mesta: Firence, mesto renesanse in umetnosti; Sieno, s svojim čudovitim srednjeveškim središčem; in Vinci, rojstni kraj genialnega Leonarda da Vincija. Vsako mesto ponuja edinstvene zgodovinske in kulturne znamenitosti, ki bodo navdušile vsakega obiskovalca. Poleg tega boste uživali v slikovitih toskanskih pokrajinah in okusili izvrstno lokalno kulinariko.

Predvideni program:
1. DAN

Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 04:00. Vožnja mimo Benetk in Bologne. Z nekaj vmesnimi postanki bomo prispeli v Firence, očarljivo mesto v Toskani. Odpravili se bomo na ogled glavnih zna-menitosti mesta:  katedrala, krstilnica, cerkev sv. Križa, Dantejeva rojstna hiša, Ponte Vecchio, Gallerie Degli Uffizi …Nekaj prostega časa za ogled enega izmed muzejev ali samostojen sprehod po renesančnem mestu in nakupe. V popoldanskem času možnost obiska oljarne , kjer pridelujejo olivno olje (doplačilo). Nadaljevanje vožnje do hotela v Toskani in nočitev.

2. DAN
Po zajtrku se lahko z nami odpravite na izlet na toskansko podeželje. Obiskali bomo domačo vasico slavnega Leonarda da Vinci-ja in si ogledali tudi slavni muzej Leonardino. Malo pred poldnevom se vrnemo pred hotel in krenemo proti Sieni.Vožnja po idilični pokrajini vse do očarljive Siene. Mesto se s svojim slikovitim srednjeveškim mestnim jedrom (zaščitenim kot Unescova svetovna dediščina) in ozkimi ulicami človeku zelo hitro prikupi. Piazza del Campo, na kateri je tudi občudovanja vreden dosežek gotike – Palazzo Pubblico, je trg, kjer že petsto let dvakrat v poletju priredijo slavni festival Palio. Po ogledu prosto. Sledi vožnja proti domu, kamor prispemo v poznih nočnih urah.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Piran, Slovenija

Krasne počitnice v tradicionalni piranski hiši v Butičnem hotelu PiranArt

Skok v pravljični Piran! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

LAST MINUTE oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Čatež, Slovenija

Mega sproščene počitnice na Termalni rivieri v Termah Čatež!

Na jesensko razvajanje v Terme Čatež!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Čatež, Slovenija

Oddih s kopanjem v Terme village – App Terme Čatež/lux

Preživite krasno jesen v prijetnem apartmaju in s kopanjem v zimski Termalni rivieri!